Pollinators av Daisy

February 21

Pollinators av Daisy

Pollinering er overføring av pollen fra annen av en blomst til stigmatisering av samme eller en annen blomst. Resultatene av pollinering og pollinators som bærer den, er svært viktig for mennesker og andre dyr. Uten pollinators, blomster som daisy kunne går utryddet og våre dietter inkluderer færre frukt og grønnsaker.

Daisy

Daisy er blant mer sterkt utviklet av alle blomstrende planter. En enkelt blomst hode på en tusenfryd består faktisk av to typer blomstene. Ray blomsten ringer center platen i flat, bred kronblader og er sterilt; den gir ikke noen pollen. Center platen av en tusenfryd består av hundrevis av små blomster som produserer pollen og nektar. Denne utformingen er ideell for å tiltrekke pollinators. Ytre ray blomster tilbyr en stabil landing pad for større pollinators som sommerfugler. I tillegg er nektar og pollen i senter platen lett tilgjengelig med noen insekt. På grunn av en tusenfryd frisk og lett duft og lyse farger, de er mest sannsynlig å være pollinated av bier og sommerfugler.

Sommerfugler

Sommerfugler kan ikke være de super pollinatorer som bier er, men de kan være litt mer behagelig å se. Mange er lys farget og intrikat mønster. Sommerfugler tiltrekkes til lyse petal farger, rød og lilla spesielt. Faktisk, se sommerfugler flere bølgelengder av farge enn mennesker gjør. Den røde, appelsiner og gult av mange tusenfryd, inkludert gerbera tusenfryd, er ideelle for å tiltrekke Sommerfugler.

Bier

Selv om ikke fullt så pen som sommerfugler, er bier ekstremt viktig som pollinators. Pollinering er hva de er konstruert for. Bier er dekket i krusete hår som hjelpe dem med å hente og bære pollen tilbake til sine elveblest. Som de flyr fra blomst til blomst, de mister noen av pollen de plukke opp og pollinering oppstår. Bier er mest tiltrukket fargene hvit og gul, gjør okse-øyet, eller vanlig, daisy førsteklasses bee mål.

Beskytte Pollinators

Tiltrekke pollinators til verksted eller hagen med tusenfryd er en ting, men det er viktig å holde dem trygge for. Unngå plantevernmidler mulig. Bruke kulturelle praksiser for å kontrollere insekt skadedyr som spyling planter med vann for å styre liten skadedyr eller hånd plukker større skadedyr. Hvis du må bruke insektmidler, bruke tryggere alternativer som insecticidal såper og hagebruk oljer. Tilby skjermet områder som lav bakken omgitt av sommerfugler eller logger med hull boret på dem for enslig bier. Gi sommerfugler en gjørmete plass for drikke og la dem rotting frukt for ekstra ernæring. Plante mange ulike blomster som blomstrer på ulike tidspunkter gjennom hele året. Asters, for eksempel er i daisy familien og blomstre i høst.