Polering rustfritt stål apparater

February 25

Polering rustfritt stål apparater

Rustfritt stål er vanligvis brukes på Hvitevarer kjøleskap og ovner til vaskemaskiner og tørketromler. Dette materialet er foretrukket av mange forbrukere fordi det skaper en profesjonell og utilitaristisk men stilig atmosfære i hjem kjøkken. Rustfritt stål er også meget holdbart og vanligvis lettere å rengjøre enn emaljen er ferdig brukes på apparater. Over tid og med tung bruk trenger selv rustfritt stål litt ekstra forsiktighet og polsk buff ut mindre skader og å bringe finish tilbake til sin opprinnelige glans.

Instruksjoner

•Sett på gummihansker. Rengjør hele overflaten av rustfritt stål apparatet med Leather cleaner og svamp. Bruke en nonmetallic, soft-bristled skrubbe børste til å skrubbe bort noe skitt eller fett. Skyll renere rester bort og tørke av rustfritt stål med en lofri klut. Hvis fett og smuss er sta, bruke en heavy-duty rustfritt stål renere i stedet for den Universal.

•Kontroller rustfritt stål riper. Sand større og dypere riper med et stykke av sandpapir, mellom 80 - og 120-korn. Alltid sand med korn av rustfritt stål. Dette vil blande riper i mål. Arbeid langsomt og sjekk rustfritt stål ofte mens du sand. Du ønsker ikke å gjøre problemet verre ved sliping for dypt eller aggressivt.

•Tørk av stål med en fuktig, lofri klut til å kvitte seg med støv eller grus du opprettet mens sliping.

•Apply en liten mengde rustfritt stål polsk til en ren, lofri klut. Spre polske over overflaten av rustfritt stål. Buff i stål med en klut til mindre riper er borte og stål er blanke.

Tips og advarsler

  • En ammoniakkbaserte vinduspusser kan brukes til å effektivt rydde rustfritt stål; Det er spesielt nyttig for å fjerne fingeravtrykk og mindre fett flekker.
  • Babyolje kan også brukes til å polere og buff rustfritt stål som et alternativ til rustfritt stål polsk.