Pole låven innrammingsteknikker

April 20

Pole låven innrammingsteknikker

Pole barns er en uunnværlig og økonomisk bygning. Enkel målingen barns kan konstrueres i et par dager av en erfaren bemanning. Pole barns huset storgård og/eller Fritidskjøretøy, kan tjene som kontorer for små bedrifter som bilverksted sentrene eller lager oppfyllelse sentre. Mens de utvendige behandlingene for polet barns tillater mange alternativer for utseende, er det begrenset pole låven anleggsteknikk.

Rammekonstruksjon

Den enkleste og billigste metoden for innramming en pole barn er metoden post rammekonstruksjon. Press-behandlet 6-av-6 tømmer er forankret i bakken på individuelle betong pier stiftelser. Innleggene er knyttet sammen vannrett med 2-ganger-4 girts eller purlins, og en dobbel 2 x 12 header er montert på toppen av innlegg. Disse barns kan bygges med en øvre historien loft og taket sperrer eller taket kan være innrammet med tradisjonelle takstoler. Kostnadsbesparelsene for denne post rammekonstruksjon stilen oppstår fra eliminering av full betongfundament og hastigheten som bygningen bygges.

Bindingsverk

En tømmer ramme konstruksjon pole barn bruker tunge bjelker for de horisontale medlemmene, gulvbjelker, vegg hoder, og alle andre bukseseler, sperrer, bjelker og purlins. Tømmer ramme bygget pole låven tar mye lengre tid å bygge siden alle vannrette medlemmer er kuttet og installert mellom vertikal bjelker. Materialkostnader for en tømmer ramme konstruksjon pole barn er også betydelig høyere enn etter rammekonstruksjon bygningen. Fordelene med en tømmer ramme bygget bygning er rustisk utseende, og tunge rammen. Et tradisjonelt hus bygges inn hele eller deler av en bygning med en tømmer ramme konstruksjon stil.

Utvendig montert fasader

Loddrett sparepengerer er montert på horisontalt girts eller purlins og slips bygningen sammen. Loddrett metall fasader gir bygningen et ren, enkel utseende og inneholder mange alternativer for utvendig behandlinger. Fordi fasader er montert på utsiden av bjelker og strukturelle medlemmer, er bygningens treramme synlig i låven. Utsatt tre medlemmer gjør det enkelt å montere tilpassede hyller, bygge vegger eller knytte tunge låven utstyr inne i bygningen.

Alternativer for gulv

En post rammekonstruksjon pole barn kan bygges raskt og krever ikke en sement eller tradisjonelle innrammede tregulv. Fordi de vertikale innleggene er forankret i bakken, kan sementgulv helles etter bygningen er reist. Barn er gulvet kan også utformes som en kombinasjon av helte sement gulv og tradisjonell innrammet tregulv. Denne funksjonen er nyttig når bygningen kombinerer svært annerledes bruker, som lagring av tungt utstyr ved en ferdige kontorlokaler.