Pode Crape myrt tre teknikker

November 8

Pode Crape myrt tre teknikker

Leppe pode teknikken anbefales for hjem gartnere som vil prøve innpoding et crape myrt tre. Tynn bark på crape myrtle trær gjør pode litt vanskelig. Det er vellykket når mobilnettet lagene under barken vokse sammen. Crape myrtle trær, oftere overføres gjennom løvtre eller Gran borekaks dyppet i heie medium.

Cleft pode

Pode gjøres i midten av våren når trær har begynt å vokse. En største stammen eller sterk skyte er best for pode. Denne delen av tømmerstokken kalles rootstock. Det bør være minst 1-2 inches i diameter. En vannrett kutt er laget over diameter av delen rootstock. En clefting verktøy eller tre meisel brukes deretter til å kutte en kløft i det midtre området av stump. Crepe myrtle avslaget til bli podet plasseres innenfor kilen.

Scion

Det podet tree armen i kilen kalles en scion. Velg blyanten størrelse beskjæres kvister fra ønsket crape myrtle ulike pode inn rootstock. Velg energisk scion kultivarer med lignende høyde og vekst mønstre som rootstock. Den scion grenen er formet i et punkt og plassert i rootstock kanten. Det bør være står rett opp på en 45 graders vinkel i rootstock stampe.

Cambium lag

Tynne membranen laget av levende celler mellom ytre trebark og indre massetetthet er cambium. Pode er vellykket når cambium lag av rootstock og scion vokse sammen. Crape myrtle trær har tynne bark og cambium lag. Pode tape kan deretter bli såret rundt rootstock og scion å beskytte cambium laget. Et lag med pode voks sikrer at graftet er beskyttet mot luft, vann og skadelige insekter.

Sjekk graftet

Podet området kontrolleres regelmessig for tegn til forfall. Scion blir sterkere og ikke vil bøye lett å ta. Pode bånd er fjernet etter år når scion har begynt å vokse til et nytt tre. Nyt treet dypt ukentlig for å sikre sterke rotsystem vekst. Feed med organiske kompost årlig. Crape myrtle trær krever 17 næringsstoffer å avle og trives, og alle av dem er tilgjengelig i kompost.