Plomme treet Bugs

December 15

Plomme treet Bugs

Plomme trær (Prunus americana) er hardfør frukttrær som vokser i USDA hardførhet soner 5 til 9. Det er imidlertid flere insekter som tiltrekkes søt fruktene av plommer og kan bli alvorlige skadedyr.

Plomme bladlus

Blad curl plomme bladlus (Brachycaudus helichrysi) er vanlige plomme treet skadedyr. Som navnet antyder, føre kolonier av disse bladlus bladene av plommer krøller seg selv, beskytter bladlus kolonien i. Stort antall plomme bladlus kan redusere treet vekst og sukkerinnhold av frukt.

Japansk biller

Det japanske billen er en invaderende arter som forårsaker betydelig skade på plommer når populasjoner er høy. Japansk biller er lett identifiseres ved sin metalliske grønne og kobber farge. Japansk biller er kjent for å mate på over 300 plantearter, er plommer spesielt utsatt på grunn av deres frukt rik på sukker som biller elsker. Blader som har et skjelett-lignende utseende er et sikkert tegn på japanske bille skade.

Plomme Rust midd

Plomme rust mites (Aculus fockeui) er mikroskopisk insekter som lever bladene av plommer. De får sitt felles navn fordi, i store mengder, rust mites gir et kobber utseende blader. Bortsett fra blad skade redusere plomme rust mites også muligheten for infested plomme trær til photosynthesize.