Pleie av Linoleum gulv

September 16

Pleie av Linoleum gulv

Linoleum er virkelig grønn gulv, produsert fra "dough" av linolje, kork og tre mel, kalkstein og furu rosin. Trykket på jute oppbakking og lov til å tørke. Bemerkelsesverdig holdbar, linoleum gulv kan vare i flere tiår, men krever minst pleie med miljøvennlige produkter.

Rengjøring Linoleum

Du har flere alternativer når det gjelder rengjøring linoleum gulvet. Det enkleste er å fuktig mopp med 1/4 kopp en flytende, vegetabilsk-baserte såpe som Castilla såpe og 2 gallon varmt vann. Holde vannet fra å samle i sømmene og rundt kantene av linoleum å forhindre arbeider løs.

No-voks Linoleum

Gjenopprette skinne fett-sløv no-voks linoleum gulvet ved mopping det med 1/2 kopp hvit eddik i 1/2 gallon av vann.

Ren og skinne linoleum samtidig Keene State College sier, av mopping det med 1/4 kopp av eddik og 1/4 kopp flytende såpe i 2 gallons av vann. For ekstra glans, legge litt skummet melk til vannet. Hell en capful baby olje på din mopp gi linoleum ekstra beskyttelse.

Stripping og voksing Linoleum gulv

Bruk ikke ammoniakk voks stripper fordi alkaliske stoffer skade linoleum. Flere kommersielle de er tilgjengelige. Teste en du velger i et iøynefallende område før du begynner.

Harvard University anbefaler tørr stripping voks med en plate etasje maskinen og linoleum-safe stripper, så fuktig mopping det med et nøytralt rengjøringsmiddel før avslutningen av ditt valg. Et nøytralt rengjøringsmiddel har en pH på 7-8 området. Finne en på oppussing eller gulv butikken.

Gammeldags Linoleum polsk

Bland Klesvask stivelse med nok vann til å gjøre en tykk suspensjon, deretter koke den. Bruke hendene, skumme nok såpe og vann for å lage en mengde såpeskum lik din kokt stivelse. Kombinere to og gjelder etasje med en mopp. Buff med en tørr, myk klut.