Plaststøping vilkår

March 4

Plaststøping vilkår

Det er mange elementer i vårt daglige liv som er laget av plast. De fleste av elementene plast har gått gjennom en plast molding prosessen. Mange forbinder bilder av gnister flyr og røde varmt metall med disiplin av sveising. Men kan plast sveises. Det finnes forskjellige typer plast sveising metoder brukes under plast molding.

Kontakt sveising

Oppvarmet verktøyene brukes i kontakt sveising. Tang er oppvarmet og brukes deretter til områder av plast som må være støpt sammen. De to delene av plast er presset sammen av den oppvarmede tang. Varmen overføres fra det oppvarmede tang plast, plasten blir myk og former sammen. Når plast har blitt klemt, må det kult for å gjøre bindingen permanent.

Høyfrekvente sveising

Elektromagnetiske bølger brukes ved høye frekvenser for å støpe plast sammen. Disse bølgene arbeid på de kjemiske egenskapene som er unike for plast. Resultatet er myke av plast som elektromagnetiske bølger årsaken plast for å varme. Plast da begynner å flyte sammen i mold å bli en del av støpt plast.

Kokeplate sveising

En plate som samsvarer med figuren av felles som må sveises brukes i kokeplate sveising. Kokeplate er plassert mellom biter av plast som må være støpt sammen. Ender er holdt opp til kokeplate inntil de blir myke og begynner å smelte. Kokeplate fjernes deretter og biter av plast trykkes sammen. De to delene av plast må holdes sammen til plast er avkjølt og bånd mellom de to delene av plast blir permanent.

Induksjon sveising

Induksjon sveising varmer brikken som er blir sveiset via elektromagnetisk induksjon. Når du bruker induksjon sveising mens du arbeider med plast, er det nødvendig å plassere magnetisk materiale i plast som skal sveises sammen. Stykket blir oppvarmet gjennom elektromagnetisk energi blir varm og binder sammen biter av plast. Varmen er tapt fra metallisk sammensatte som ble plassert i plast, plast sammensatte blir myke og renner sammen i ett stykke.