Plastrør retninger

April 24

Kloakk linjer i hjem er vanligvis laget med PVC (polyvinylklorid) eller ABS (akrylonitril butadien styren) hard plast, mens vann kan gjøres av Irrigation (klorerte Ployvinyl chloride) plast. Disse rørene kommer i 8-fots deler, om hvor kloakk rør har diameter spenner fra 1 1/2 til 4 tommer, Irrigation er installert i enten 1/2- eller 3/4-tommers diameter. Delene rør er koblet sammen med koblinger og sement, og når sement har fullt oppretter en felles like sterk som helst i rørledningen.

Instruksjoner

PVC og ABS kloakk rør

•Measure mark to kloakk rør delene og til ønsket lengde. Bruk en håndsag, sirkelsag eller mitra så for å klare en straight vinkelrett skjære gjennom begge rør på merkene. Skrape av alle grader fra saget rør ender ved å plassere et verktøy kniv mot innsiden røret slutten på en 45-graders vinkel og kjører bladet rundt rørets rim.

•Fargeringer PVC primer en utenfor slutten av begge PVC rør til en bredde på 1 tomme (børster finnes knyttet til innsiden lokket på både primer og sement bokser). Også børste primer rundt innsiden av en PVC kopling--ABS trenger ingen primer.

•Fargeringer PVC sement på alle tre primet områder – for ABS, pensel ABS sement til en utenfor slutten av både rør og innsiden av en ABS kopling.

•Skyv sementerte røret ender i hver ende av koblingen, holder rørene til koblingen i 10 sekunder mens sement setter.

Irrigation vannrør

•Measure og merke til lengde Irrigation pipe deler. Plasser en pipe i åpne kjever tube kniv, hvile den kutter skarpe kjeven mot rør mark - Kontroller at den kutter jaws er vinkelrett på røret. Klem den kutter håndtakene sammen å kutte rent gjennom røret. Kuttet andre røret følge samme fremgangsmåte.

•Fargeringer PVC primer rundt en utenfor røret slutten av begge rør. Da prime innsiden av en Irrigation kopling. Pensle Irrigation sement på alle tre primet overflater.

•Skyv sementerte røret ender i hver ende av koblingen, holder rørene til koblingen i 10 sekunder mens sement setter.

Tips og advarsler

  • Når sement er brukt til datakanalen avsluttes og kopling, må rørene skyves inn koblingen, som sement tørker i løpet av sekunder.