Planting & vanning anbefalinger for vindu bokser

November 6

Planting & vanning anbefalinger for vindu bokser

Noen ting kan legge mer sjarm til et hus enn en vindu boks full av blomster. Byboerne kan nyte har sine egne små grøntområdet innenfor et vindu. Anlegget valg og kombinasjoner kan gjøre vinduet planter et kunstverk eller bare en pen boks farge. Valg og grupperinger kan angi en stemning for plass rundt i vinduet. Boksene kan være formell eller ren, dramatiske eller historie-bok. Du kan plante ettårige eller stauder eller noen av hver i vinduet boksen sammen med urter og enda noen grønnsaker.

Boksen

Hagearbeid sentre bære en rekke vindu bokser du kan bruke som eller maling til din smak. Du kan vanligvis velge av metall, plast, tre, betong og terrakotta. Lengden skal være like bred som vinduet eller i et par inches lenger eller kortere enn vinduet åpning, ikke betydelig større eller mindre. Kontroller at du kan forankre boksen vindu hylle eller bygningen.

Planting stiler

Det er tre måter å plante en vindu. Du kan angi potteplanter i boksen og fylle rundt pottene med grus, mose eller annet dekorative materiale. Du kan fylle en plast vindu liner med potting jord og legge planter direkte i jord, eller du kan plante direkte i boksen selv. Når du bruker den første metoden, kan du legge til eller ta bort planter lett. Den andre metoden lar deg enkelt endre hele boksen. Den tredje metoden er best for planting stauder og krever de beste forholdene.

Design

Utforme boksen før du plante. Tegne planen på papir hvis du må. Gjør vinduet boksen ser bra fra utenfor huset og innsiden av blanding planter med varierende høyder, tekstur, farge og løvverk og mønstre. Du kan velge noen vining planter smitte over sidene av boksen. Du kan velge planter å utføre et fargevalg, som å blande forskjellige nyanser av rosa, eller gjør en rød, hvit og blå boksen for uavhengighetsdag. Du kan utforme en boks som er alt blomstrende urter eller sukkulenter. Se på hagearbeid bøker å se eksempler på boksen design.

Planting

Men du plante boksen, sikre at den har drenering hull i den og sette grus i bunnen til en dybde på 2 til 3 inches for drenering. Når du legger potteplanter, kontroller at de ikke er pot-bundet. Sett dem på grus og skjule pottene med dekorative fylling. Når plante en liner eller boksen direkte, sette duken fylt med potting jord eller potting jord seg direkte på toppen grus i boksen. Fjern planter fra Potter og ordne dem i jorden etter planen din design.

Vann

Du må være dedikert til vanning boksene hvis du vil at de skal trives. Du må vann daglig i veldig varmt vær. Stikke fingeren under plantene om rot området er tørt. Nyt jord, men ikke gjør det i gjørme. Vindu bokser som får mye sol må bli vannet oftere enn de i shadier flekker. Vann boksene vinduet tidlig på morgenen eller solnedgang, men ikke i varmen av dagen. Vann nær stilkene av planter, men ikke på stammer. Dis med en herr lett.