Planting & Transplanting på sensommeren

August 17

Planting & Transplanting på sensommeren

Slutten av sommeren betyr ikke slutten av hagearbeid. Mange grønnsaker trives i varme og er klar til innhøsting før kaldt vær. Trær og busker bruke lengre tid før vinteren acclimate til deres nye omgivelser. Anlegget våren pærer før bakken fryser. Forskjellen mellom våren og sommeren plante er de varme og regn.

Trær

Sen sommer og tidlig høst er den beste tiden å plante trær utenfor, med unntak av svært kort tid våren mens trærne er fortsatt sovende og bakken er tining. Gi rikelig med vann før, under og etter planting eller transplanting. Med vann, anlegget tar opp frisk næringsstoffer fra jorda, forblir hydrert og overvinner stress kuttet røtter.

Stauder

Stauder, som hostas, tusenfryd, daylilies, peoner, urter og hundrevis av andre varianter, trives flytte eller plante dem i sommer eller høst. Vann er kritiske under prosessen. Når de komme over sjokket av den nye omgivelser og starte ny vekst, acclimate de sakte for vinteren. Noen enda dør tilbake til bakken. Røttene fortsette å vokse i løpet av vinteren og våren stauder kommet tilbake til livet.

Pære

Pærer må tiden før minusgrader å starte en god rotsystem. Selv om vannet er nødvendige for å starte vekst, bør pærer finne nok vann i jord. I områder lenger nord enn amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet sonen 7, skal pærer plantes dypt nok så tunge frost ikke HIV dem. Lene mot planting i høst, slik at du pærer ikke starte spirende for tidlig og deretter fryse.

Grønnsaker

Hagearbeid bremser ned som i slutten av sommeren. Det er begynnelsen på en minigrowing sesong for erfarne gartneren. Resultater av grønnsaker overleve de siste dagene av høy varme og trives i kjøligere faller temperaturen.