Planting soner i Virginia

August 20

Planting soner i Virginia

Klimaet i Virginia skiller seg hovedsakelig på tvers av staten - så mye at staten identifisert fem ulike klima regioner basert på gjennomsnittlig vinter og sommertemperaturer og nedbør. Uansett hvilken klima region du hage, maksimum hagearbeid suksess begynner ved å identifisere United States Department of Agriculture hardførhet sonen, som bestemmes av den gjennomsnittlige årlige minimum temperaturen i området. Velg flerårige planter som tåler vintertemperaturer i ditt område.

Sonen 6a

Sonen 6a er den kuleste delen av staten. Den faller vest for Blue Ridge Mountains, og er preget av gjennomsnittlig årlig minimum temperatur på -10 å 5 grader Fahrenheit. Virginia byer og tettsteder i sonen 6a inkluderer Harrisonburg, Shenandoah, Lexington, Blacksburg, Marion, Merrimac og Christiansburg.

Sonen 6b

Litt varmere temperaturer er assosiert med områder som faller i USDA sonen 6b, som ligger øst for Blue Ridge Mountains og gjennomsnittlig årlig minimum temperatur på-5 til 0 grader Fahrenheit. Dette inkluderer mange Northern Virginia byer som Hillsboro, Leesburg, Great Falls, Reston, Centreville, Fairfax, Chantilly og foran Royal. Sonen inneholder også sørvest Virginia byer som Dryden, Gate City, Abingdon og Wytheville.

Sonen 7a

Mange byer rundt i Washington DC ringveien falle i sonen 7a. Sonen 7a har minimum gjennomsnittstemperatur som spenner fra 0 til 5 grader Fahrenheit. Dette inkluderer Virginia tettsteder og byer som Richmond, Roanoke, Midlothian, Annandale, Arlington, Springfield, Woodbridge, Manassas, Winchester, Tuckahoe og Danville.

Sonen 7b

Største skjærer sonen 7b faller i Statens sørøstlige og inkluderer Williamsburg, Suffolk, Smithfield, Newport nyheter, Alexandria, Hampton, Kilmarnock og Irvington. Sonen er langt fra havet til å være upåvirket av vannet oppvarming trender. Det er preget av minimum gjennomsnittstemperatur på 5 til 10 grader Fahrenheit.

Sonen 8a

De varmeste Virginia inkluderer Statens Sørøst kystbyene. Atlanterhavet og Chesapeake Bay påvirke regionen og varme den betydelig. Sonen 8a inkluderer Virginia Sørøst kystbyene inkludert Norfolk, Chesapeake, Portsmouth og Virginia Beach. Sonen er preget av gjennomsnittlig minimum temperaturer fra 10 til 15 grader Fahrenheit.

Betydning

Det kan hende at sonene er atskilt med en forskjell på 5 grader Fahrenheit. Dette kan virke som en liten detalj, men kan bety liv eller død for planter som ikke kanskje overleve i kaldere temperaturer. Planter som ikke tåler vintertemperaturer i sonen vil dø, og vil ikke vokse som en flerårig. For eksempel Belladonna liljer og Watsonia er hardføre i soner 7 til 10 og vil vokse som stauder. I sonen 6, vil anlegget trolig ikke overleve vintertemperaturer. Gartnere lengsel å prøve seg på varmere-regionen planter kan velge å vokse dem som ettårige eller i containere som kan bringes innendørs vinterstid.