Planting retninger for en dverg brennende busk

May 22

Den dverg brennende busken (Euonymus alatus compactus) har grønt løv om våren og sommeren, men viser en rød høsten. Busker vokse 4 til 6 fot høy med en spredning av 5 til 6 fot. Dverg brennende busker vokse i USDA anlegget hardførhet sonene 4 til 8. Plante den brennende busken i løpet.

Beliggenhet

Et ideelt sted for den brennende busken er en som mottar fullt sollys i minst seks timer per dag. Plante i fullt sollys vil bringe ut fall farge. Hvis den dverg brennende busken på et sted med mindre sol eller alle skyggen, vil rød farge se kjedelig og ikke brilliant.

Hullstørrelsen

Planting hullet skal så dypt som rot ballen og 2 til 3 inches større enn roten ballen. Plante dverg brennende busker minst 5 til 6 fot fra andre busker og planter å imøtekomme spredning når eldre. Det er viktig at toppen av rot ballen er selv med overflaten av jord plantet.

Jord

Dverg brennende busker kan tilpasses mange grunnforhold, men for tunge jord som leire eller sand, endre jord fjernet fra hullet med like deler av kompost og torv mose.

Planting

Har noen sakte lavere den brennende busken i hullet, mens en annen person forsiktig sprer seg røttene. Mens noen har treet oppreist, spade endret jord tilbake i hullet og tamp for å fjerne luftlommer.

Vann

Dverg brennende busker må minst 1-2 gallon vann bare etter planting. Til bush er opprettet, må det minst 1 tommers vann hver uke. Det kan ta to til tre måneder for bush å etablere seg. Ikke gjødsle bush til våren. Bruke vannløselig busk gjødsel hver tredje måned i vekstsesongen.