Planting instruksjoner & Tips for Tropical frukttrær

May 22

Noen ting påkalle en følelse av øyparadis som smaken av frisk tropisk frukt. Tropiske frukttrær som mango, bananer, avokado, ananas og guava trives i tropiske klimaer. Mens bare gartnere i langt sørlige del av stater som California, Texas og Florida kan vokse disse frukttrær utendørs, mange varianter er egnet for voksende i store potter som potteplanter.

Planting

Tropiske trær, vanligvis overføres fra frø. Selv om du kan lagre frø fra frukt du kjøper for å konsumere, produserer disse berget frø sjelden et tre true den overordnede varianter. Den mest effektive måten å starte tropiske frukttrær fra frø er ved å kjøpe frø fra en anerkjent anlegg barnehager. Den beste tiden å starte planter er i de varme sommermånedene når dagene er lange og sollys er rikelig.

Jord hensyn

Tropiske trær krever rik, godt drenert jord med litt surt pH nivå mellom 5.5 og 6.5. Et lag med grus i bunnen av potten vil oppmuntre god drenering og vil beskytte røttene fra sopp forhold. Tommelfingerregel for planting frø er å sette dem til en dybde om to ganger deres diameter, dekker dem og autorisasjon jord med lett press. Spirende frø krever liten fuktighet til alle tider.

Omsorg

De fleste varianter av tropiske trær krever sterkt sollys, noe som gjør det nødvendig å vokse innendørs prøvene under en plante lys eller nær et lyst vindu. Disse trærne krever selv fukt gjennom jord på nivået av røttene. Grunne vann er bra for nye planter, hjelper dypere vanning eldre trær som produserer sunn rotsystem. Tropiske trær tolererer ikke utvidet tørke. Gi potted tropiske trær 1 til 2 inches av vann hver uke vil oppmuntre optimal vekst.

Betraktninger

Tropiske trær dyrket innendørs sjelden produserer frukt. men med riktig pleie kan de forsyne deg med sine kulinariske fristelser. Tar treet utendørs i løpet av sommeren vil hjelpe den vokse så raskt som mulig. Gjøre dette ved å plante din tropisk tre i en stor gryte på hjul eller hjul for enkel transport. Plass treet på en solrik og beskyttet sted. Beskjære av grenene overgrodd eller brukket, og feed tropiske treet minst en gang i tidlig våren, bruke gjødsel formulert for bruk på tropiske planter.