Planting instruksjoner for en engelsk dverg Boxwood busk

June 1

Planting instruksjoner for en engelsk dverg Boxwood busk

Engelsk dverg boxwood busker (Buxus sempervirens "Suffruticosa") vokse i US Department of Agriculture soner 5 og høyere. Denne rekke boxwood er en av de mest voksne av alle boxwoods. Sakte voksende busk vokser ca 1 tomme per år, til høyden på 36 inches. Engelsk dverg boxwood produserer en kompakt, avrundet form naturlig uten beskjæring. Plante denne typen boxwood for en lite vedlikehold busk eller som en sviske uten sikring.

Instruksjoner

•Clear ugress og gresset fra en plante med delvis soling. Unngå plante engelsk dverg boxwood busker i vind nettsteder som hjørner av bygninger eller toppene i åsene. Løsne jorden til dybden av 18 inches med en spade. Fjern noen store steiner og kjepper.

•Break jord opp med kanten av spade så det er ingen store skitt klumper igjen. Rake jord glatt og jevn. Grave et hull i midten av planting området som er bare så dypt som roten ballen, men dobbelt så bred. Grov opp sidene av hullet med rake å forhindre jord komprimering.

•Fjern engelsk dverg boxwood busk fra beholderen tipper det på sin side og arbeider roten ballen gratis. Forsiktig klem sidene av roten ballen til å løsne røttene. Plage dem fra vokser i en sirkel.

•Sett roten ballen i hullet og spredt røttene. Justere dybden av anlegget ved å legge til eller fjerne jord fra hullet. Plante busk så dypt som det vokste i barnehagen. Plante dette busk for dypt vil føre til miste sin kraft og til slutt dør.

•Fyll hullet med jord og fast det rundt anlegget for å holde anlegget på plass. Vann jorden rundt roten ballen til fuktighet siver inn i toppen 6 inches jord. Vann boxwood busk hver uke for de neste to årene.

•Spread et 2 - til 3-tommers lag med pine halm eller makulert bark rundt foten av busk, utvide 12 inches utover området blad. Mulching holder røtter kule og jorda fuktig. Fylle mulch dybden hvert år i høst.

Tips og advarsler

  • Boxwood busker produsere shallow røttene så de trenger mye vann i varme, tørre vær. Alltid oppstår vann engelsk dverg boxwood busk på høsten før kulde.
  • Boxwood busker lider vinter bronzing, som forårsaker bladene med fargede med oransje, gul eller rød farge. For å hindre skade, gi dverg busk beskyttelse fra vinter soleksponering, fryser vær og kalde vinder.