Planting Guide for dekke avlinger

March 6

Dekke avlinger, noen ganger kalt grønn gjødsel, er plantet når andre årlige pryd eller spiselige planter ikke lenger vokser. Trekke ut ettårige og plante en dekkvekst, kan du kontrollere ugress og skadedyr mens berikende jord. Faktisk, dekke avlinger er vanligvis den billigste løsningen kompostering et stort område, og gjøre off-season Luke en ting fra fortiden. Selv om dekke avlinger brukes vanligvis i vegetabilske hager og kornåkrene, er de like effektive i ornamentale hager.

Hva beskjære plante?

Hvilken dekkvekst du velger avhenger år du er planting, hvor varmt eller kaldt området er, og dine personlige preferanser.

Frokostblanding rug er et populært valg for sensommeren og tidlig høst planting. Årlige rye, derimot, dør i vinter i USDA hardførhet soner 5 og under. Feltet erter og havre er ofte plantet sammen som en cover avling når plantene må overleve kulden. Kløver tiltrekker fordelaktige insekter og er ganske attraktive, også. Bokhvete er ekstremt flink til å drepe ugress, men er raskt voksende, så se det nøye eller det vil gå til frø - fører til nye bokhvete planter du vil dem.

Forberedelse

Hvor som helst Haven jord er bare et passende sted å plante en cover avling. Hvis du vil være planting høsten, husk å plante minst fire uker før den første trusselen av frost i ditt område. Et unntak er frokostblanding rye, som ikke trenger tid til å etablere før frost kommer.

Før planting, arbeide jord med en kommisjon. Ikke legge gjødsel eller kompost.

Planting

Kringkaste din utvalgte ætt over jorden. Dette gjør plukke opp en håndfull frø, kast med hånden, og slipp frø i luften på om midjen høyde. Rake litt skitt over frø, beskytte dem fra fugler.

Omsorg for og drap, beskjære

Selv om dekke avlinger ikke krever mye vedlikehold, bør du klippe dem nå og da for å øke akselerere veksten og holde avlingen håndterlig.

Før dekker avlingen begynner å sette frø, må du drepe den. De fleste dekke avlinger kan bare bli kappet av ved foten av anlegget, nær jord. Eller du kan klippe beskjære, så inntil det direkte i jorden. Imidlertid er det best å tillate beskjære til å sitte og tørt på jorden for et par dager før tilling. Av tilling i avling, oppretter du en kompost som leverer jord med nye næringsstoffer.

Vent minst tre uker før planting grønnsaker, andre korn eller blomster i området fordi rotne cover beskjære vil rane jord av nitrogen.