Planting følgesvenner for peoner

June 1

Planting følgesvenner for peoner

Peoner er urteaktig stauder som krever lite spesiell omsorg for å trives. Bortsett fra staking franske kultivarer, de vel blir igjen å deres egen anordninger, forutsatt at de er plantet i godt drenert jord og beskyttet mot slutten frost. Følgesvenn planting med peon forbedrer peon selv, og legger skjønnhet til hagen din, som den peon blomstrende sesongen er relativt kort og tidlig i sesongen.

Instruksjoner

•Start farge tidlig ved å plante hellebores. De blomstrer før Peon, gi dine peon hage en hoppe starte på farge.

•Velg iriser plante med peoner. Iriser foretrekker dyp rik jord som Peon, og gjøre det bra i solfylte steder. Skjeggete iris' høyde utfyller for Peon, og de blomstrer om samtidig.

•Plant daylilies med peoner. Reblooming varianter låne farge til peoner etter peon blomster er brukt. De også foretrekker god hage jord, og deres løvverk fortsatt attraktiv selv om anlegget ikke i blomst.

•Border dine peon seng med hostas. Bi-farget bladene låne farge og karakter til den tidlig blomstrende peon hele sommeren, og tankene ikke hvis de er delvis skyggen av den høyere peon.

•Utvid fargen på dine peon hage med asters. Asters er en bekymringsløs plante som kommer inn i full blomst sent i sesongen og belønne din hage med farge i høst.

Tips og advarsler

  • Skadedyr er de plantene som aksent andre planter når dyrket i nærheten. De kan utvide sesongens farger ved blomster, eller de kan gi beskyttelse fra insekt skadedyr, eller tiltrekke fordelaktig bugs. Urter og grønnsaker i hagen, kan smak være berørt og forbedret gjennom følgesvenn planting.