Planting datoer for sonen 8

December 23

Planting datoer for sonen 8

US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonen 8 går over den sørlige delen av USA, og de milde vintrene og tidlig vårvær gjør det ideelt for tidlig plantings og andre avlinger. Å vite tidligste datoene plante for en vellykket avling kan maksimere hage suksess.

Tidsramme

Fordi varmt vær kommer tidlig i sonen 8, grønnsaker som nepe, kan spinat, reddiker og gulrøtter plantes så tidlig som 15 januar. Rødbeter og brokkoli kan gå i litt senere, rundt 15 februar, mens flertallet av grønnsaker, som agurk, aubergine, okra, squash, bønner, erter og paprika, kan plantes starter mellom 1 April og 15 April.

Betraktninger

Planting datoer er bare en retningslinje, og plasseringen i sonen kan endre datoene. Langs den sørlige rand av sonen 8, grønnsaker kan plantes så mye som en uke i forkant av foreslåtte tidspunkter. Langs den nordlige kanten, kan det være nødvendig å vente en uke lenger å plante.

Potensielle

Planting tidlig på våren kan tillate gartnere til å passe i en andre avling. Denne andre beskjære kan plantes etter den første innhøstingen og grønnsaker som kål, agurk, salat, reddik og neper, som betyr at en andre planting mellom midten av August og midten av September. Noen avlinger, som grønne grønnsaker og sennep, kan plantes så sent som 1 oktober.