Planting datoer for sonen 7

November 13

Planting datoer for sonen 7

Sonen USA avdeling av landbruk anlegget hardførhet 7 strekker seg over hele USA fra Virginia vest gjennom New Mexico og Arizona og California. Preget av årlige gjennomsnittlige lavtrykk mellom null og 10 grader C, er det avgjørende å ta disse nedturer i betraktning når planting.

Tidsramme

Ulike frø har ulike toleranser for kulde. Med generelt varme klima av USDA anlegget hardførhet sonen 7, hardiest avlinger som kål, gulrøtter, asparges, kan salat og hage erter plantes så tidlig som midten av januar. Squash, okra, søtpoteter og pole bønner må varme været å spire, og kan plantes på eller rundt 1 April.

Betraktninger

Innenfor USDA anlegget hardførhet sonen 7 er det noen variasjoner i temperatur. På sitt varmeste, årlige gjennomsnittlige lavtrykk nå bare ca 10 Ft og varm tidligere i sesongen. De kjøligere delene av sonen 7 kan nå så lavt som null og holdes lenger.

Potensielle

På grunn av det varme klimaet, mange avlinger som kan dyrkes to ganger i en sesong. En andre planting av avlinger som blomkål, grønne grønnsaker, squash og neper kan startes i begynnelsen av August. Andre, hardfør avlinger som salat, sennep, reddik og spinat kan plantes så sent som 1 oktober.