Planting datoer for Alabama

April 19

Alabama tilbyr planting muligheter i våren og høsten sesonger, men spredning av planting datoer gir gartnere alternativer for planting grønnsaker nesten hele året.

Vinter

Vintermånedene utgjør en del av vår planting sesongen i Alabama. Fra januar til midten av februar, gartnere kan plante kål og blomkål transplants; i midten av januar til februar, Legg salat transplantasjoner; i februar, kan rødbeter, erter og irske poteter plantes; og i mars, gartnere kan legge gulrøtter, kålrabi. Korn kan plantes fra midten av mars til juni.

Våren

April heralds tiden å plante bønner, asparges kroner, muskmelons, vinter eller sommer squash, vannmeloner og tomat transplantasjoner. Mellom medio April og medio mai, aubergine transplantasjoner og agurk bør gå inn i hagen.

Sommer

Starter i juli, kan gartnere legge agurk og eggplant og tomater og pepper transplantasjoner. Fra midten av juli til midten av September, kan gulrøtter og collards være direkte seeded. Sent i juli, kan pole bønner, blomkål og kål Plantes.

Høst

August er en travel måned for planting, bush bønner og rosenkål rødbeter inn i hagen og kål, brokkoli, kålrabi, salat, irsk poteter og sommer squash lagt fra tidlig til midten av August. Kale kan plantes starter i midten av August og Swiss chard i September.