Planting Anemone i potter

March 21

Planting Anemone i potter

Anemone refererer til over 100 arter av planter som vokser i både nord og Sør tempererte soner. Ulike arter produserer en rekke blomst farger under ulike tider av året, og hver har sin egen omsorg krav. De kan vokse i potter med riktig miljø og omsorg. Planting anemone i potter krever noen forsyninger å sikre anlegget næres og ca 20 minutter med innledende arbeidet.

Instruksjoner

•Layer 1 tomme med grus i bunnen av en gryte; Kontroller grus er stor nok til å ikke faller ut av drenering hullene. Legg nok gjødsel kompost for å fylle potten en tredjedel av veien. Fyll kjelen med en lik blanding av potting jord og sand på gjødsel kompost, stopper 2 inches fra toppen av potten. Dette gir den godt drenert men næringsrik jord anemone krever.

•POKE anemone pærer i jord, om lag 3 inches under overflaten; Det spiller ingen rolle hvilken ende vender mot toppen. Plasseres ca 1/4 tommers fra hverandre hvis du ønsker å plante flere pærer å fylle potten. Legge til så mange pærer som du ønsker, stopper 1/4 tommers fra sidene av potten. Plante i anemone under løpet.

•Legg nok vann for å suge jord til det renner ut av pottens drenering hull. Plass potten i et kjølig område som opprettholder temperaturer mellom 35 og 45 grader Fahrenheit. En garasje eller kjeller er egnet hvis du bor i et område som får lavere temperaturer utenfor. Potten skal motta minst seks timer med indirekte sol daglig. Vann anemone når jord tørker.

•Gå potten til et varme våren, at det mottar minst åtte timer med sollys daglig. Fortsette vanning av anemone når bakken tørker. Ikke Flytt potten utenfor til de siste frost har passert hvis anemone var innendørs vinterstid. Innen fire til seks uker bør du merke anemone spirer.

•Plasser potten tilbake i kjølige, frostfrie omgivelser når anemone dør og bladene gule høsten. Ikke Fjern bladene til de løfte lett fra potten, ellers risikerer du å skade pærene. Gjenta prosessen for overføring av anemone til en varm område neste vår og pærene vil blomstre igjen.

Tips og advarsler

  • Snakke med en representant hos din lokale hagearbeid butikken for bestemte seg informasjon for din art av anemone. Instruksjonene nøye for å sikre din anemone vokser som sunt som mulig. Hvis du bor i et kaldt US Department of Agriculture planting sonen, kan hagearbeid butikken gi deg spesifikk informasjon om voksende anemone innendørs.
  • Utstyret må plante anemone i potter er tilgjengelige fra lokale hagearbeid butikker og plante barnehager.