Plantevernmidler å kvitte seg med maur & japansk biller røde bringebær

February 22

Plantevernmidler å kvitte seg med maur & japansk biller røde bringebær

Maur og japanske biller er to problemer for bringebær planter. Selv om maur selv gjør ingen skade, bringe de skala insekter og bladlus med dem, som lever på og spre sykdom. Japansk biller er grådig eaters, og en alvorlig infestation kan defoliate en hel bush.

Spray tidsplan

Velge riktig spray planen for å kontrollere maur og japanske biller er viktig som bruker høyre kjemikalier. En plantevernmidler brukes til feil tid av vekstsyklusen vil ikke drepe skadelige insekter og kan skade bringebær bush eller dens bær. Starter en spray tidsplan tidlig om våren og følge det opp annenhver uke for resten av sesongen. Følg alle instruksjonene på plantevernmidler flasker for de beste resultatene.

Maur

Skadedyrkontroll for maur inneholder kjemikalier som insecticidal såper og plantevernmidler som inneholder neem olje. Insecticidal såpe er en lav-toksisitet stoff som dreper maur uten å skade bringebær bush. Bruk såpe på hele anlegget, sørge for at hvert blad er utsatt for såpe. Neem olje også dreper maur, og bør brukes på hele bringebær bush. Både insecticidal såper og neem olje krever gjentatte søknader.

Japansk biller

Japansk biller er et problem i løpet av uker før innhøsting, når skade bladene av the bringebær anlegget kan hindre full modning av bær, fører til en mindre avling og usunn busker. Malathion, carbaryl, pyrethrin og rotenon er alle kjemikalier som effektivt kontrollerer tilstedeværelsen av japanske biller på en bringebær anlegget. Bruk et plantevernmiddel designet for japansk biller for å få mest effektive resultater når du bruker kjemikalier på bush.

Feromon feller

Japansk biller også reagerer godt på feromon feller, som trekker dem fra verten anlegget og i en bøtte som felle som er fylt med en giftig kjemisk. Bruker feromon feller gir et lag av beskyttelse til bringebær bush og reduserer antallet kjemikalier som må brukes til anlegget, som hjelper opprettholde sin helse og helsen til dens voksende miljø. Plasser feromon feller fra andre frukthage eller dekorative planter.