Planter til bruk i hengende kurver

April 6

Planter til bruk i hengende kurver

Hengende kurver utvide en hage innstillinger for innendørs eller utendørs levende områder, som dekk, balkonger, terrasser og balkonger. Velg en plante egnet for hengende kurver og gi riktig voksende kravene å sikre anlegget trives i årene som kommer. Ting å vurdere omfatter mengden sollys må anlegget og hvor ofte du skal vanne planten.

Spider-anlegget

Spider-anlegget (Chlorophytum comosum) regnes som en av favoritt planter dyrket i hengende kurver på grunn av sin vekstmønster. Dette anlegget er en klynge-forming, gress-lignende, eviggrønne flerårig som skyter ut flere lange og arching stammer med små hvite blossoms som til slutt i baby edderkopp planter. Spider-anlegget vokser i de fleste lysforhold, men trives i lyse og solrike områder innendørs eller ut. Holde spider-anlegget av direkte ettermiddagssolen og vanne planten som nødvendig for å opprettholde fuktig jord fra vår til høst og sjeldnere om vinteren.

Ivy og Philodendron planter

Planter som vokser som vinranker, som ulike ivies og philodendron planter, vil trives i hengende kurver. Vinrankene fortsetter å vokse fritt over kanten av kurver eller kan trenes til å klatre opp i nærheten støtter. Vanlige ivy planter dyrket inkluderer engelsk eføy, devil's ivy, tysk ivy og heartleaf ivy. Philodendron planter kommer i ulike varianter, inkludert heartleaf philodendron eller kjæreste anlegget, som er tilgjengelig i mange farger. Disse plantene vokser best i områder med lyse indirekte sol og ikke i områder med full sol. La jorden der du vokse anlegget til å tørke noen inches ned før vanning.

Ferie kaktus

Hvis du foretrekker å vokser en plante i en hengende kurv som produserer vakre blomster, omfatter ferie kaktus gruppen tre populære planter. Dette inkluderer Christmas cactus (Schlumbergera bridgesii), Thanksgiving cactus (Schlumbergera truncata) og den påske kaktusen (Rhipsalidopsis gaertneri). Disse plantene produsere blomster i en rekke farger som samsvarer med ferie. Hengende stilkene flyter over sidene av pottene og plantene krever mange timer med mørk, kjølig netter i flere uker for å produsere blomstrer. Vanne plantene når jord tørker på toppen våren til høsten, og vann sjeldnere gjennom vinteren.

Hoya

Hoya kalles ofte voks anlegget eller stjerneskudd og er en vakker plante egnet for voksende i hengende kurver. Denne vining anlegget har brede blader og produserer mange klynger av små stjerneformet blomster som henger langs vintreet. Hoyas vokser best i filtrert sollys, siden langvarig fullt sollys kan skade anlegget. Hoya anlegget krever en god vanning når jord tørker å ta, men bør ikke bli stående i vann.