Planter som raskere stoffskifte

April 3

Planter behandle kraftig forbindelser som har vært utnyttet av tidlige sivilisasjoner i tusenvis av år for medisinske formål. Ernæringsvitenskap er stadig skiftende og belyse thermogenic egenskapene i visse planter. Thermogensis er prosessen der kroppen produserer varme ved skjelving eller muskel sammentrekninger. Kunstig thermogensis kan bli indusert når du ingest visse stoffer som planter.

Ekspert innsikt: grønn te

Grønn te er en plante som forbrukes i Østen. Studier viser at grønn te inneholder catechins. Providant klinisk forskning gjennomført en studie for å evaluere grønn te katekiner på overvektige og overvektige personer, med 132 deltakere tilordnet tilfeldig en placebo drink (39mg koffein) eller en catechin drink (tibetanerne katekiner + 39mg koffein) i 12 uker. Deltakerne ble bedt om å holde en stabil kaloriinntaket og komplett 180 minutter med trening ukentlig. I konklusjonen, var det ingen tydelig endring i totale fettmasse mellom de to gruppene. Men endringen i abdominal fett og subkutant fett ble betydelig redusert i gruppen catechin.

Ekspert innsikt: Citrus aurantium

Citrus aurantium (bitter appelsin) inneholder et stoff kalt synephrine. Kjemisk, synephrine fungerer ligner på adrenalin og har vært markedsført som en sikker ephedra alternativ. Imidlertid medføre citrus aurantium helsemessige bekymringer. Synephrine øker blodtrykket med muligens økende hjerte hendelser. Ved høye doser har synephrine lipolytic (fett-ødelegge) effekt i menneskelige adipose celler.

Ekspert innsikt: Quercetin

Quercetin er en ekstremt kraftig bioflavonoid som finnes i bær, apple peel og te. En dyr studie som involverer rotter ble gjort på Pennington Biomedical Research Center til effektiviteten av quercetin tilskudd under fettrikt kosthold. Det ble besluttet at quercetin hadde en sterk innvirkning på energiforbruket legger i nærings partisjonering. Det har også redusert betennelsesreaksjon. På den annen side, quercetin's effekt på energiforbruket redusert med langvarig bruk.

Potensielle

Planter har spesialisert næringsstoffer og forbindelser som kunne ha potensial til å øke termotilblivelsen. Overbevisende bevis i den ovenfor studier viser at planter kan være en trygg og effektiv måte å avverge fedme.

Advarsel

Ta kontakt med legen din før du bruker noen kosttilskudd. Vær oppmerksom på at noen kosttilskudd samhandle med medisiner eller føre til helsemessige bekymringer. Synephrine bør ikke tas med koffein, som kunne uttaler mulig høyt blodtrykk egenskaper.