Planter som produserer nikotin

August 2

Planter som produserer nikotin

Nikotin er et alkaloid, en organisk forbindelsen, som er den viktigste komponenten av tobakk anlegget. Sammensatt er hovedsakelig konsentrert i av anlegg og skjemaer 0,3 til 5 prosent av anlegget i tørr vekt. Nikotin opprettes i røttene av anlegget og deretter samler i bladene. Nikotin er et kraftig sentralstimulerende og oppretter avhengigheten skyldes røyking. Det er ansett som en nerve gift og brukes også i en rekke insektmidler. Foruten å være en primær bestanddel av tobakk anlegget, oppstår nikotin i mindre mengder i mange andre planter.

Søtvier planter

Fleste av søtvier familien produsere noen nivåer av nikotin. Tobakk anlegget, Nicotiana tabacum, tilhører også søtvier familien. Andre planter i gruppen omfatter tomater, poteter, rød paprika og aubergine og de alle inneholder nikotin selv i langt lavere nivåer enn i tobakk anlegget. Søtvier planter er svært populær kilder til narkotika. Foruten tobakk (Nicotiana tabacum), mandrake (Mandragora officinum) og belladonna eller deadly søtvier (Atropa belladonna), er kilder til narkotika også.

Kentucky kaffe treet

Kentucky kaffe treet (Gymnocladus dioica) er blant anleggene som inneholder plante alkaloider med nikotin eller nikotin-lignende handlinger. Kentucky kaffe treet er en runde-bjeffet treet og tilhører Belgfrukt. Treet har en gjennomsnittlig høyde på 60 til 100 fot med store grener som slutter på traust kvister. Treet blomstrer med iøynefallende greenish hvite acmes og tykke, flat pods med fire til sju bred frø dekket med en klebrig masse. Nikotin finnes i frukt treet. Pods forblir på treet gjennom vinteren og faller av våren. Kentucky kaffe treet har liten handelsverdi.

Poison Hemlock

Poison hemlock (Conium maculatum) er en annen plante som inneholder nikotin og nikotin-lignende alkaloider. I tillegg til nikotin inneholder poison hemlock også giftige alkaloider annabasine, cyticine og coniine, en veldig sterk gift. Poison hemlock er en høy biennial med små, hvite blomster og tett grener. Den tilhører samme anlegg familie som pastinakk, gulrot og persille. Anlegget er svært giftig og kan umiddelbart forårsake død lite dyr. Poison hemlock vokser til en eldre høyde på ca 2 til 4 fot og selv sår lett. Kuttet og tørket miste deres toksisitet. Poison hemlock har vært del av tradisjonell medisin i mange kulturer, inkludert den gamle angelsaksiske.