Planter som holder vann

January 11

Planter som holder vann

Velge planter som holder vann er voksende bekymring for gartnere. Stater med tørt klima; som Arizona, California og New Mexico; har erfaring i å velge disse plantene. Mange fylker instituttet vanning restriksjoner i sommermånedene. Fordelene omfatter planter som opprettholde vann i din hage og landskapet planer og vann bevaring innsats.

Piggete pære

Piggete pære (Opuntia spp.) er medlem av kaktus familien. Det er en dekorativ i landskap hvor været er varmt og tørt. Utendørs planter kan vokse så høyt som 5 fot og spre 15 fot bred. Piggete pære lagrer vann i sin stammer. Fordi den har pods i stedet for blader, bruker ikke anlegget lagrede vannet. Waxy huden på pods er en annen biologiske fordel å hjelpe piggete pære sel og holde på fuktigheten. Piggete pære er en spiselig plante høstes i September og brukte å gjøre piggete pære gelé. Fruktene kalt tunfisk og en kilde til vitamin C og kalium.

Jade

Jade planter (Crassula ovata) er et godt innendørs valg for en lett å vokse plante som holder vann. Jades er sukkulenter og lagre vann i kjøttfulle forlater og rotsystem. Med riktig pleie, de lever i år og vokse like høye som 5 fot. En godt vedlikeholdt, moden plante blomster med hvite blomster i vinter. Den største bekymringen er gi dem for mye eller for lite vann, eller plante dem i jord som ikke ikke godt drenering. Dette kan medføre rot råtne og drepe planten. Kontroller jorda med fingeren å sørge for at det er fuktig, men aldri våt og våt. Holde en bolle under beholderen anlegget for drenering og fjern eventuelle stående vann. Kultivarer for innendørs voksende inkluderer Jade tre, Jade sølv og kobber Jade.

Kreosot Bush

Kreosot bush (Larrea tridentate) er en flerårig busk legge interesse, duft og farge til landskap. Bladene har et belegg som hjelper anlegget holde vann. Når været er tørr, vil eldre blader falle av, slik at yngre og nye blader får en sjanse til å trives. Røttene holder vann gir anlegget med en pågående forsyning.

Mesquite

Ett tre som skiller seg ut for sine vann oppbevaring evner er mesquite (Prosopis). Mesquite er en phreatrophyte. Det utvikler en lang rotsystem, som fortsetter å vokse nedover i jorden å mate fra underjordiske vannet tabellen. Biologer har registrert mesquite trerøtter så dypt som 80-fot. Mesquite trær vokser trives i de sørvestlige ørkenområdene i USA, hvor de er innebygd. Mesquite trær bære gule blomster våren. Varianter inkluderer chilenske, argentinske, fløyel og Texas honning.