Planter som har gule blomster

August 24

Planter som har gule blomster

Stauder med gule blomster inkluderer visse yarrow og butterfly Luke arter biskopens hatter, columbines, tickseeds, fennels, solsikker og sneezeweeds. Ettårige langs linjene av zinnias og melampodiums produsere gule blomster også. Alternativene gule blomstrende stopper ikke der, som mange andre typer landskapsarbeid planter generere gule blomster.

Bredbladet Evergreens

Gult er en av fargene på blomster av blomstrende maple. Dette er ikke medlem av lønn familien, men tilhører samme gruppe som mallows. En nesten tropiske Bredbladet eviggrønn, blomstrende lønn er en hybrid vokser til 10 fot i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 9 og 10, og 4 fot som en årlig i kaldere regioner. Bush allamanda, golden trompet og Jerusalem sage er andre Bredbladet evergreens for gule blomster. Mary Fleming er en rhododendron kultivar med kjedelig-gule blomster, viser kaldt hardførhet sonen 5.

Løvfellende busker

Vanskelige japanske Berberis sorten Maria ikke gul April blomster og har gule bladene varer i høst. Det er en passende løvbusk hekker, stiftelser og kanten av stier, økende til 4 fot. Visse sommerfuglbusk kultivarer har blomster, som gjør vinteren hazel, en asiatisk busk til 15 fot. Det viser seg gule blomster i mars, ofte før vinteren offisielt i soner 5 til 8. Forsythia hybrider og kultivarene; inkludert Goldleaf, soloppgang og Arnold gigantiske; har har strålende gule blomster før bladene vokse ut tidlig på våren.

Vines

Golden er en form for clematis egnet for små hager til 6 fot lang og generere gul, korsformede blomster. Den vokser fra USDA soner 4 til 9 som en vinranke. Min Angel og Gravetye skjønnhet er to andre clematis vinstokker med gule blomster. Columnea har blomster med gule interiør, men denne kalde-sensitive mellomamerikanske vine bare overlever innendørs drivhus art eller en houseplant, unntatt i soner 11 og 12. Vokse svart-eyed Susan vintreet som en årlig. Det utvikler 8 fot og gir deg blomster fra sensommeren i høst.

Trær

Den gule buckeye er et tre med blomster, blomstrer i oppreist klynge kalt panicles i mai. Gul buckeye vokser fra USDA soner 4 til 8 og brukes til som en tre på plener. Cornelian kirsebær dogwood er et lite tre vokser til 20 fot og blomstring gule tidlig på våren. Å gjøre sin blomstrende enda mer imponerende er mangel på bladene på treet når det blomstrer. Gullregn treet, tømme mutter og tulip magnolia også har gule blomster.