Planter som har blomster som ser ut som sommerfugler

August 1

Planter som har blomster som ser ut som sommerfugler

Visse planter produserer blomster som ligner sterkt forskjellige arter av sommerfugler. Noen ganger ligner utseendet er bare en tilfeldighet, men andre ganger er det nøye utviklingen av blomsten tiltrekke Sommerfugler å hjelpe pollinering. Hold et øye for blomster som har noen av sommerfugler de ligner flagrende rundt anlegget som produserer dem.

Blå sommerfuglbusk

Den blå sommerfuglbusk (Clerodendrum ugandense) eller blå glorybower, er innfødt til Øst-Afrika. Blomster av blå sommerfuglen bush ligne en tofarget blavinge og blomstrer på hver ende av tropiske busk. Disse høye, viltvoksende planter har eviggrønne, egg-formet blader og lange, arching grener og renskes lett. Blomstene av blå sommerfuglbusk blomster kontinuerlig gjennom sommeren og høsten. De har en violet blue lapp og tre blek blå fliker, ligner deres bevingede namesakes.

Gaura Lindheimeri

Gaura lindheimeri er en vase-formet, flerårig busk innfødt til Mexico. Fire-petaled blomster av Gaura lindheimeri er hvit når de åpner og sakte visne til rosa; de blomstrer våren gjennom høsten. Butterfly-liknende blomster som har de vanlige kallenavnene "hvirvlende butterfly" og "sommerfugl gaura," kommer fra rose-farget knopper på endene av lange, stri stammer, åpning i små grupper som øker sjansene for pollinering.

Gladiolus Teretifolius

Blomstene Gladiolus teretifolius planter er elegante og lyse røde prøver. Grasiøs blomstene er i full blomst i nesten en uke, men avgir ingen duft. Prangende røde blomster av Gladiolus teretifolius er zygomorphic, betyr halvdelene speil av hverandre, et trekk som bidrar til å skape deres likhet med sommerfugler.

Butterfly Orchid

Butterfly orkidé (Encyclia tampensis) er Florida vanligste orkidé. Blomsten av Encyclia tampensis blomstrer på slutten av en høy, tynn stilk spring gjennom fall, og er vanligvis brun eller grønn-gul i fargen, med en hvit som har et skille lilla stripe- eller sted. Det er ulovlig å samle butterfly orkideer fra naturen i USA, til tross for sin rike tilstedeværelse i Florida.