Planter som er giftige for en russisk skilpadde

October 26

Planter som er giftige for en russisk skilpadde

De fleste russisk tortoises (Agrionemys horsfieldii) i dyrebutikker for detaljhandel er fra Usbekistan, hvor den går i dvalemodus fra oktober til mars. Fra mars til juni skilpadden mates og fôr. Det er mange planter som er giftige for russisk skilpadden som vokser i tropiske jungler, utendørs hager og hjem. Dette er noen av de vanlige plantene som bør holdes unna skilpadden.

Rhododendron

Rhododendron er eviggrønne planter med dyp-rosa eller hvite blomster. Rhododendron, inkludert asalea er fatalt for skilpadder. Alle deler av planter kan føre til døden hvis konsumert. Toksisitet symptomer er så lett å puste, depresjon, oppkast, kvalme, koma og sammenbrudd, som kan føre til døden.

Philodendron

Alle deler av philodendron, inkludert sap, er giftig hvis ingested av russiske skilpadden. Toksisitet symptomer inkluderer diaré, overdreven spytt produksjonen, munnen irritasjon og fordøyelsessystemet opprørt. Philodendrons har grønt løv knyttet til lang vinstokker.

Monkshood

Roots, frø og av monkshood anlegget er giftig for den russiske skilpadden. Selv om hvilket toksisitet ikke dødelig, inkluderer symptomene nervøs spenning og oversikten styr og ståk. En staude urt, monkshood finnes vokser langs bekker og skoger. Etterfølgende stilk med lilla-blå eller hvite blomster skiller det fra andre planter.

Dumbcane

Ifølge San Diego Turtle og skilpadde samfunnet er blader og stengler av dumbcane giftige for skilpadder. Symptomer på inntak inkluderer diaré, oppkast, overdreven spytt og mild eller moderat magesyke. Dumbcanes har mange stammer, med en spraglete blad på hver stilk.

Lily av dalen og Calla Lily

Alle deler av planter calla lily og lily av dalen er giftige for russisk skilpadden. Inntak av giftige planter kan forårsake en ujevn hjerterytme, fordøyelsesproblemer og forvirring.