Planter som bærer blomster for mat

June 17

Mange planter bærer blomster, som senere produsere mat, som inkluderer frukt. Dyr som bjørn avhenger av plantemat for å overleve. Fugler feed fra blomstrende planter og frø. Hummingbird arten er avhengige av nektar fra planter. Bier og sommerfugler kan ikke eksistere uten nektar saft de trekke fra planter.

Vanlige myrt

Den vanlige Myrtle bær er blåsvart frukt som er behagelig syre og søt med en aroma som en juniper, sier The Metropilitan Musem of Art's Cloisters Museum & Gardens. Full og dyp lilla frukt er spiselig, og gelé er laget av disse bær. Myrt bær er også kokt for å gjøre en drikke. Flower knopper og bær av myrt felles har tradisjonelt blitt tørket og brukt som krydder.

Rose hofter anlegget

Rose hofter planter hører Rosaceae-familien av epler, roser og hawthorns. Metropilitan Musem of Art, The Cloisters Museum & Gardens sier at Rose hofter frø brukes av medisin i middelalderen, og romerne kalte frukt Rose Apple.

Rose epler også vokse i fjellbygdene områdene Jamaica. Det er en velsmakende og spiselig frukt blomstrende i en nasjon med et stort utvalg av frukt. Jamaicas tropisk klima produserer en rekke planter som blomster og så bære mat.

Arbutus Unedo eller jordbær plante

Arbutus Unedo blomster unikt året før fruktene. Frukt modnes fra blomstrer året, ifølge The Metropilitan Musem of Art, The Cloisters Museum & Gardens. Anlegget har masse rosa hvite blomster, som senere gi moden røde frukter.

Arbutus Unedo appellerer bare til trost og andre fugler. Mangel på god smak appellerer frukten ikke til mennesker som ser det som tastelessly tørt. Frukten ligner vanlige jordbær, men mangler den søte smaken av ekte jordbær.

Guava

Guavas ulike arter vokser i Karibien. De er naturlig søt og glatt frukt og er spist rå når moden. Ingen del av denne frukten, inkludert hud og små søte frø, venstre oppspore. Guava brukes til å lage gelé og er produsert som en nektar drink i tillegg.

Jackfrukt

California sjeldne frukt bøndene tilstand at Jackfruit er den største treet-borne frukten i verden vekt på 80 pounds og 36 inches lang og 20 inches i diameter.

Denne tropisk frukt vokser på svært store trær med mye å spre grenene. Når klippes, inneholder interiøret plumpe gul og velsmakende pærer som frukt-flavored. Pærene har en banan og ananas smak og søt smak og ganske fylle. California sjeldne frukt bøndene sier det kan være fra 100 til 500 frø i en enkelt frukt.

Jackfruits moden tre til åtte måneder fra blomstrende. Gul pærene bli brun og forverres raskt hvis igjen i åpent etter frukt er delt. Moden frukt kan lagres i tre til seks uker på 52° til 55° c og en relativ luftfuktighet på 85% til 95%.

Det er mange måter å tjene frukt. Jackfrukt som ikke er modnet kan kokes, stekt og stekt. Den gule pærer kan også være kokt i lett saltet vann til anbudet og deretter. Fordi frukt beskytter seg med en hvitaktig gummy stoff som fremkommer så snart det er kuttet åpne, må du huske å gni matolje på hånden først.

Jackfrukt frø er kokt eller stekt før de spises. I Sørøst-Asia selges tørkede skiver av umoden Jackfruit i markedet. En potent brennevin produseres når moden pærene er gjæret og destillert.

Mango

De første mango plantene kom i Jamaica ombord HMS Flora i 1782, ifølge TNT øya. Siden har mango blitt et vanlig element i Jamaicanske mat. Frukten kommer i mange varianter og figurer. De er naturlig søt, ganske fibrøs og fylling. Mango brukes også til å lage nektar, iskrem og rister.