Planter muggen reprodusere Asexually eller seksuelt?

June 17

Planter muggen reprodusere Asexually eller seksuelt?

Er noen planter. De supplement deres ernæringsmessige behov av fanger og forbruker insekter og andre små skapninger. Planter muggen er en type kjøttetende plante. Planter muggen felle byttedyra i kopper fylt med fordøyelseskanal juices. Disse kjøttetende planter muggen er eksotisk jakt, men reprodusere som noen andre plante.

Kjøttetende planter

Kjøttetende planter bruke tre typer fangst metode - aktiv, inaktiv og semi aktiv. Aktive kjøttetende planter våren en felle og ulempe byttedyra som Rosemary. Semi aktive planter, som sundews, har klebrige overflater, som fange små insekter. Deretter klissete bladet krøller seg rundt byttedyr og fordøyer den. Planter muggen bruker en tredje metode for fangst, og det er inaktiv. Pitcher planten vokser en cuplike struktur som er dannet av to smeltet blader. Koppen fylles med fordøyelsen væske, som bruker den uheldige skapningen som faller inn i den. Planter muggen har også nedadgående peker hår som fraråder byttedyra fra kravlesøk beger.

Seksuell reproduksjon

Seksuell reproduksjon oppstår når en fabrikk produserer pollen som overføres til eggstokkene av blomsten. Anlegget deretter danner et frø, som kombinerer gener fra pollen og egg i eggstokken. Denne formen for reproduksjon oppretter en plante som har karaktertrekk fra begge foreldrene. Selv når anlegget self-pollinates, det har saman sin kromosomer. De viktigste karakteristiske for seksuell reproduksjon er at på et tidspunkt, meiose har funnet sted og hvor mange kromosomer har blitt kuttet i to med bare én av to kromosomene gjør det til pollen eller egget.

Ukjønnet formering

Ukjønnet formering oppstår i planter når deler av anlegget kan vegetativt bli en ny plante. Ukjønnet formering ofte skjer når et stykke stilk steintavlene eller kommer i kontakt med jorden. Nye røtter form fra bud området av stammen og nye blader komme å opprette en ny plante. Planter kan også gjengi asexually gjennom knoller eller røtter. Hvilken del av anlegget gjengir asexually for å bli en ny plante, involverer det bare mitose. Mitose er der en voksen cellen oppretter en voksen cellen med sin fulle kromosom teller.

Reproduksjon i planter muggen

Planter muggen kan gjengi både seksuelt og asexually. Som alle planter, når en plante er velegnet til omgivelsene, er vegetative reproduksjon den foretrukne metoden. Ukjønnet formering er bedre i denne situasjonen er lavere energi koster til anlegget, og fordi anlegget er allerede vellykkede, det er ikke nødvendig å improvisere. I områder der noen næringsstoffer er tilgjengelige, er strømsparing viktig. De fleste planter muggen stole tungt på vegetative reproduksjon av stolon - overflate runner stammer.