Planter med Daisy-lignende blomster

November 13

Planter med Daisy-lignende blomster

Lang, tynn blomsterblad stråler ut fra en plate-formet sentrum ikke bare beskriver en tusenfryd blomst utseende men beskriver også flere andre blomster. Planter med daisylike blomster tilbyr Gartner alternativene ikke er tilgjengelige i daisy familien. Blomst farger, løvverk teksturer, plante høyde og blomst tid for planter med daisylike blomster la du har en attraktiv, kontinuerlig blomstrende hage gjennom hele vekstsesongen.

Asters

i

Coneflowers

Coneflower er en hardfør staude som når etablert vokser i dårlig jordsmonn og tørke tolerant, noe som gjør det til en favoritt hage blomst vanskelig voksende steder. Coneflowers blomstrer om sommeren måneder og i høst, tiltrekke Sommerfugler. Coneflower oftest vokst er den purple coneflower, men anlegget kan bli funnet med hvite eller gule blomster. De karakteristiske blomstene coneflowers er attraktiv i cut blomsterbuketter og som tørkede blomster.

Kosmos

Cosmo blomster dyrkes ofte i områder med dårlig jordsmonn. Kosmos kan dyrkes i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 2 til 11 ved å så frø når våren temperaturen varm til rundt 60 grader F. Med en rekke blomst fargene og plante størrelsen varierer fra 2 til 5 fot høy, kosmos blomstrer hele sommeren tiltrekke Sommerfugler og fordelaktige insekter. Delikat daisylike blomstene er bra for friske snitt blomsterbuketter med en vasen sju til 10 dager.

Kamille

Kamille er gunstig for den gartneren anlegget intens aroma frastøter skadelige insekter mens tiltrekke Sommerfugler og fugler. Bladene av høyere tyske variasjon kan tørket og brukt som en urte te. Andre varianter er lave vokser og sprer seg for en attraktiv bunndekkende beplantningen. Daisylike blomster, om igjen for å utvikle frø, lett reseed anlegget og kan bli invasiv i varmere områder.