Planter i tropiske ørkenen

August 17

Planter i tropiske ørkenen

Desserten er så fiendtlig miljø med veldig varmt og tørt forhold på dagtid og svært kulde om natten. Det er vanskelig å forestille seg at noe kunne overleve i slike et landskap; men noen planter og dyr ikke bare overleve, men faktisk trives i dessert, hovedsakelig fordi de har funnet en måte å leve det gjennom prosessen med tilpasning. Det er ganske mange planter som vokser i tropiske dessert.

Fat kaktus (Ferocactus Wislizeni)

Det første anlegget som du tror på i forbindelse med desserten er kaktusen. Dette stikkende anlegget er så hardføre at den kan overleve i tropiske dessert. Den fat kaktusen er en kaktus som er forskjellig fra andre typer kaktus på grunn av sitt utseende. Den har sylinderform og vokser til mellom 5 og 11 fot. Den fat kaktusen er ganske stor og har en sentral sylinder som ridge-lignende blenderåpninger kjøres ned hele lengden. På toppen av åsene er det veldig skarp spines som kan skade noen som blir også slutte. Den fat kaktusen produserer ringer rød eller grønn-gul blomster og er ganske vakkert å se på. Det har bruker, for eksempel det kan kokes i en lapskaus å lage mat som ser veldig mye som kål. Masse av fat kaktus også kan trykkes trekke ut vannet som inneholder og indianerne bruker masse for å gjøre en slags godteri.

Hoppe Cholla (Opuntia Bigelovii)

Det hoppe cholla, også kalt en cholla eller bamse cholla er en annen type av tropiske dessert. Det hoppe cholla kalles en bamse cholla fordi den ligner en kosete dyr sett langveis fra. Dette er fordi det hoppe cholla har mye av myke fuzz som dekker grenene. Det kalles en sølv cholla fordi den har sølvfargede spines over. Det hoppe cholla er delt i segmenter som kan enkelt skille når. Disse segmentene søppel vanligvis bakken rundt den hoppe cholla og snart ta rot å danne en ny plante. Det hoppe cholla produserer gul-grønn blomster og frukt som noen ganger har tornar stikker fra dem. Spines på hoppe cholla ikke bare beskytte den fra dessert varmen, men også hindre dyr i å spise anlegget.

Soaptree Yucca (Yucca Elata)

Soaptree yucca er en ørken plante som vokser til mellom 10 til 18 fot. Har blader som ligner på håndflatene på et palmetre. Soaptree yucca produserer hvite blomster og frukten stengel. Frukt soaptree yucca er en brun kapsel som inneholder svart frø. Det kalles soaptree yucca fordi stammen og røttene av anlegget inneholder en såpe stoff som kan brukes som såpe.