Planter i afrikanske ørkenen

September 8

Planter i afrikanske ørkenen

Afrikas ørkener er ekspansiv, tørr strekninger av land hvor lite mat og vann kan bli funnet. Planter i afrikanske ørkenen er svært tilpasningsdyktige, slik at de kan overleve selv de lengste tørke. Mange afrikanske ørkenen planter er brukt som mat, medisiner og vannkilder av innfødte. Hver afrikanske ørkenen er unik, og så er plantene som overlever i dem.

Kamel Thorn

Plantearter vokser i den sør-afrikanske ørkenen Kalahari må være svært tilpasningsdyktige til miljøet. Camel Thorn treet er en av de få trærne som kan overleve i de harde forholdene i Kalahari og som sådan, dette anlegget er avgjørende for balansen av regionens økosystemet. Camel Thorn setter sine røtter dypt, opp til 40 meter under bakken. Anlegget vises over bakken som et tre (opptil 10 meter høy) eller en liten busk. Tre av dette treet er svært tett. Camel Thorn produserer store frø pods når eldre, som mate både dyr og mennesker under intens sesongene av tørke i Kalahari. Skogbruk loven beskytter disse plantene i Kalahari ørkenen, forbyr salg av Camel Thorn trær og busker.

Welwitschia

Den namibiske ørken er hjem til et unikt anlegg som innfødte, "Onion av ørkenen." I antikken ville stammene bake kjernen av kvinnelige Welwitschia planter og spise dem som en del av sitt ordinære kosthold. Dette lav vekst anlegget har to blader som bre i begge retninger på ørkenen gulvet. Bladene kaste aldri og de fortsetter å vokse til utrolig lengder, selv om de er ofte tattered og torn fra eksponering. Anlegget kan leve flere hundre år produserer utallige frø fra kjegler som er utelukkende mann eller kvinne, avhengig av kjønnet på anlegget.

Afrikanske Peyote kaktusen

Utbredt i Sahara-ørkenen, afrikanske Peyote kaktusen er veldig tykk stammer som hjelper det å lagre vann i lengre perioder. Spines langs Peyote kaktusen bidrar til skyggen uten vanlig vanntap oppleves av bredere blader via fordampning. Peyote kaktusen anlegget er kjent for sin bruk i sjamanistiske ritualene, som meskalin i knappene induserer endret, hallusinogene stater som.