Planter for høsten

June 21

Planter for høsten

Når blomster begynner å visne på slutten av sommeren, vil faller blomstrende stauder gjennomføre fargen til frost. År etter år, stauder gi skillet til blomsterhagen med kontrasten av deres løv som bakgrunn til sommeren sprut av farge, men mange stauder kommer ikke inn i sin egen til tidlig August. En blanding av stauder for ulike høyder vil holde fall hagen frodig.

Lav vekst Fall stauder

Grenseområdet hagen skjuler brukt blomster som er skåret ned til bakken i andre områder, så lav vekst stauder vil hjelpe hagen ser sunn gjennom hele vekstsesongen. De mange fargede sedum blomstrer tidlig i august og vokser til en høyde på mindre enn en fot, gjør det en god høst bloomer foran blomsterhagen. Sølvfargede artemisa og blå leadwort er også faller bloomers som kortvokste gjør dem gode kanter planter for pakker for sent sesongen farge.

Middels høyde Fall stauder

Blomster på ulike nivåer i et fall hagen vil trekke beveger øynene fra område til område. For en sprut av blå, rosa og hvitt i en høst-hage, plante ballong blomsten. Den vokser til en høyde på omtrent 18 inches. Oppblomstringer av den pulserende rød lobelia og den blå hardfør ageratum rekkevidde en høyde av ca 2 fot. Coneflower blomstrer med gulaktig oransje blomster, utfyller omkringliggende høstfarger.

Høye faller blomstrende stauder

Asters, eng rue, helenium, liatris og fall dag liljer er alle staselige faller blomstrende stauder som vil blomstre i majestetiske høyden på over 48 inches i hagen. Disse høyere blomstene vil også gi beskyttelse mot elementene i mer anbudet planter som forblir i hagen som dagene blir kortere og kjøligere.

Høsten hardfør ettårige

Mens mange ettårige begynner å visne på sensommeren og tidlig høst, vil noen blomstre til frost med riktig pleie. Holde fall hager sunn etter deadheading blomster som de begynner å visne. Årlige blomster som fortsetter å gi farge til hagen høsten inkluderer mødre og marigolds, men hvis værforholdene er rett, en imøtekommende Gartner kan holde ettårige blomstrer i hagen ved at plantene til å gå til frø. Når skjemaet frø anlegget stopper danner knopper, så planlegger å kutte brukt blomster daglig.