Planter for en honningbie

July 19

Planter for en honningbie

Skiftende mønstre i landbruk og byutvikling har redusert grovfôr tilgjengelig for honeybees over hele USA, ifølge Malcolm T. Sanford, birøkt ekspert ved University of Florida. Det er imidlertid mange varianter som fortsatt kan bli funnet som har noen mengde nektar for honeybees.

Stauder

Stauder, som varer i mer enn tre vekst sesonger, er ideelle for honeybees fordi de har nektar honeybees søker. Vulgaris varianter christel, feuerland, syltetøy og walther funcke er god hageplanter for honeybees. Andre stauder for honeybees inkluderer Vernonia gigantean og chile svart.

Ettårige planter

Ettårige planter vokse for én sesong og dø. Mange ettårige er bra for å tiltrekke honeybees. Mignonette solsikker, purpurascens og honeyworts er hageplanter med nektar å tiltrekke honeybees. Honeyworts er spesielt høy i nektar og honeybees nyte disse plantene.

Biennials

Biennials ta voksende sesongene å spire, vokse og dø. Normalt biennials ikke blomster eller frukt til andre vekstsesongen. Mange biennials gjøre fint hageplanter og tiltrekke honeybees. Planter inkluderer wild gulrot, Canterbury bjeller, evening primrose og revebjelle.

Busker

Busk eller busker er ideelle for dyrelivet, inkludert honeybees, på grunn av nektar innholdet. Noen busker og busker ideelt for rundt hagen inkluderer syriner, Linnea, daisy busker, butterfly bush og hortensia.