Planter For Aviaries

July 29

Planter For Aviaries

Mens en luftfarten gir rikelig med plass for fuglene å fly og gå om deres liv, vil planter gjøre det et mer naturlig og realistisk miljø. Ikke alle planter er egnet for aviaries, men - noen kan også være giftig å fuglene. Det er viktig å innlemme bare planter som er fugl-vennlig. Det er også lurt å forsikre potting jord eller materiale huset planter ikke inneholder kjemikalier eller tilsetningsstoffer som kan være skadelig for fugler.

Velge egnet bo planter

Når du velger planter for en luftfarten, betenke deres størrelse, vare nødvendig og generell tilgjengelighet. Mange planter ofte funnet i naturen er egnet for fugler som løvetann, sitronmelisse, bambus, kaprifolium og kamille. Andre vanligvis solgt planter som fuglen-vennlig omfatter bregner, gummi planter, marigold, jade, hibiscus og afrikanske fioler.

Tørkede planter og falske planter

Tørket plantemateriale er egnet for aviaries. Vinranker som er i sin naturlige ubehandlet tilstand kan brukes for perching eller svingende materiale når de plasseres strategisk rundt luftfarten. Tørket, ubehandlet stikker er også egnet for aviaries og kan brukes som perches. Ikke bruk plantemateriale som du tror kan være kjemisk behandlet, som noen tørkede planter solgt for blomst arrangere og håndverk. Plast eller silke planter er også egnet for aviaries, men holde skum baser i arrangementer av luftfarten. Alltid vaske falske planter først med mild såpe og vann.

Hvor du finner Bird-vennlig planter

De fleste hagesenter bære vanlige planter som er trygge for aviaries. Lag en liste over minst fire eller fem varianter du vil bruke i din luftfarten, og ta det med til din lokale hage senter. Nesten alle butikken bærer planter vil ha minst noen av elementene, for eksempel bregner eller gummi planter.

Jord og andre bekymringer med Aviary planter

For å innlemme bo planter i en luftfarten, trenger planter helt klart noe å holde dem inneholdt og levende tillegg - Potter og potting jord, for eksempel. Noe fuglene vil peck på eller prøve å spise bare om materiale de får, så det er viktig å sørge for det er ingen kunstgjødsel, isopor eller andre potensielt farlige tilsetningsstoffer i jord som inneholder aviary planter. Hvis du ikke er sikker på potting materialet, dekke det med tre eller noe annet fuglene ikke tygge gjennom, eller holde den pott delen ut av buret, forlater bare bladene inni.