Planter eller busker som vokser Under furutrærne

June 11

Planter eller busker som vokser Under furutrærne

Når du velger plantings for områder under furutrærne bør du vurdere ikke bare mangel på lys, men jordkvalitet. Droppet barnåler syre jord, så velge planter som tåler delvis skygge samt Sure forhold. Heldigvis ganske mange planter og busker passer inn i denne kategorien. Sjekk med din lokale hage senter eller universitetet utvidelse for planter er spesifikk for ditt område.

Rhododendron og asalea

Disse syre kjærlig busker overleve i delvis skygge, og de blomstrer. Velg varianter med hvitt, rosa og fuchsia blomstrer å lyse opp en ellers mørke delen av verksted eller hagen.

Heathers

For en ekte skog landskap, vurdere å plante heather. Heather trives i surt jord og tåler skyggelagt forhold. Ofte brukt for bunndekkende og stiftelser, transformere disse planter med strålende høst løvverk. Tusenvis av varianter finnes, så konsultere din lokale hage senter eller forlengelsen å finne som heather er best egnet for ditt område.

Japonica

Japonica er en evergreen busk som kan bli opp til 8 føtter. Sikre du har plass i hagen din før planting dette arter av eviggrønne. Med skinnende grønne blader og røde løvverk, denne busk utfyller eksisterende pines og brukes ofte som en stiftelse plante eller innenfor en busk ramme.

Stor blå Lobelia

Stor blå lobelia eller Lobelia siphilitica, er en attraktiv blomst som når høyder av 3 fot. Plante dette vann-kjærlig blomst i områder med høy fuktighet. Siden det er en flerårig kan du forvente å sette pris på dette anlegget i opptil fire år. Lobelia er innfødt til øst og Midtvesten Nord-Amerika og trives i disse områdene.

Ryllik

Yarrow vokser produktivt i alle regioner i Nord-Amerika. Den hvite blomster og grønne bladverket av felles variasjon opprette et mykt teppe under furutrærne. Yarrow er en flerårig, slik at blomstene vil tilbake år etter år. Noen varianter tilbyr farger enn de tradisjonelle hvite blomstene. Besøk din lokale barnehager tilgjengelig arter og kultivarer.