Planter & blomster som overlever vinteren

October 25

Planter & blomster som overlever vinteren

Blomsten gartnere leve for våren og sommeren voksende sesongen når de kan høste gevinstene av deres arbeidskraft og nyte prakten av blomster i blomst. Kom faller, men drudgery av grave opp og lagre pærer og flytte beholder plantene innendørs kan slitne mest entusiastiske anlegg elsker. Det er heldig da at noen planter kan stå ute om vinteren.

Lidenskap blomst

Lidenskap blomst (Passiflora incarnata) kalles også maypop eller aprikos vintreet. Om stammer fra i tropene, kan dette staude vintreet muntert tøff ut vinter minusgrader. Blomstrer er 2 til 3 inches tvers, og har en masse lilla-farget tentakler suspendert delikat over en sirkel av kronbladene. Stigma i sentrum av blomstring er kjøttfulle og hvit. Samlet tilbyr blomst eteriske appell. Faktisk tildelt guddommelige foreninger av spanske misjonærer i mellom-Amerika.

Lidenskap blomst trives i lyse sol og fuktig jord. Om vinteren anlegget dør tilbake til bakken. Men av våren, kommer den tilbake til livet uten en hjelpende hånd fra gartneren.

Søt høst Clematis

Søt høst clematis (Clematis terniflora) er også kjent som japansk clematis, som stammer fra i landet. Også et løvfellende vintre, kan det nå en høyde på 30 fot. Faktisk vokser denne planten så kraftig, det pleier å hyssing om og til slutt dekker enhver gjerdet, postboksen eller annen struktur på sin vei.

Søt høst clematis ikke bare overlevd i vinter, det faktisk blomstrer i sen høst. Blomstrer er formet som stjerner og avgir en søt, vanilje-lignende duft. Denne vine blomster så voldsomt, det gir utseendet på dekket en struktur i hvitt. Søt høst clematis gjør en fantastisk personvern planting. Pass på bladverket får masse sø, mens røttene er skjermet fra lys. Du kan selv dekke området rot med bunndekkende å beskytte den mot solen. Vann det regelmessig, spesielt når dagene er varmt.

Engelsk eføy

Engelsk eføy (eføy) gjør en utmerket groundcover planting, spesielt i områder som tenderer mot skyggen. Det er tilgjengelig i all-grønne og spraglete varianter, og kan håndtere full sol hvis du bor i en kjøler clime. I varmere områder, holder du det i skyggen. I alle fall være at jorden har god drenering, å forhindre rot råtne. Dette evergreen vinranker kan vokse loddrett også, å for trær, murer og gjerder. Dessverre, i enkelte regioner, engelsk eføy som invasiv. Fylket forlengelsen tjenesten vil kunne gi deg råd om å vokse lettstelt engelsk eføy.