Planter & blomster som kaniner ikke vil spise

February 28

Planter & blomster som kaniner ikke vil spise

Det er noen planter og blomster som kaniner ikke finner tiltalende. Hvis kaniner raid hagen din, vet du de gjøre betydelig skade på grønnsaker og blomster. Det er noen måter du kan beskytte planter ved å plante uønskede arter.

Rosmarin

Plante rosmarin rundt kantene av hagen eller rundt planter kaniner målet. Blader av planten kan være giftig for kaniner. Ikke alle rosmarin varianter vil giften kanin, men lukten advarer dem bort.

Salvie

Salvie bladene er giftige for kaniner. Faktisk, går det bra med kanin. Så, plante noen sage i hagen din å avskrekke kaniner,

Begonia

Begonier er en flerårig plante som tall mer enn 1,500 art. Det er flere store grupper av begonier som er nyttig med ridding hagen kaniner siden de ikke vil spise dem. Mens begonia ikke er sannsynlig å skade kaninen hvis det Småbiter blomster eller blader av en begonia, de bare synes ikke å være på menyen. Synet eller lukten av disse må være unappealing å kaninen siden de ville unngå seg som en kilde til mat.

Habanero paprika

Kaniner som gulrøtter og andre milde flavored crunchy snacks og pleier å spise nye bladene som er veldig øm. I mellomtiden frastøte større, tykkere, sterke flavored planter, for eksempel habanero paprika, kaniner.