Planter & blomster som kan overleve Frost

March 21

Planter & blomster som kan overleve Frost

Hvis du bor i et område som blir kaldt i høst og vinter, nøye vurdere hvilke planter du putter inn i hagen din. Noen planter kan overleve frost, gjør dem bedre valg hvis du bor og har en hage i New England, den midtatlantiske statene eller en annen region der kjøligere om bringer frost.

Krysantemum

Krysantemum er en plante som tåler frost, ifølge plante-Care.com. De fleste varianter av krysantemum gjøre godt i en lett frost, men de med hvite blomster kan ha en tøffere tid overlevende chill. Krysantemum vokser best i jord som ikke er for fuktig, men må også være vannet tungt i de varme sommermånedene før de begynner å blomstre. Selv om det er ganske hardføre, vil krysantemum ikke overleve hvis temperaturer under frysepunktet etter kraftig regn.

Hostas

Hostas, som er lik liljer, er en annen plante som kan overleve frost. Faktisk er den beste tiden å plante dem sensommeren, ifølge Green Hill Hostas. Hvis du plante hostas måneden til en og en halv måned før den første frosten, kan plantene muligheten til å forberede seg på vinteren ved å etablere sterke røtter i varm jord. Selv om det er mulig å plante din hostas selv senere, er det større sjanse de vil råtne over vinteren.

Flox

En annen plante som kan overleve frost er Phlox. Populært for sine flere farger og duft, Phlox kan gjøre det gjennom kald forhold med det lated bekymre. Flox vil blomstre i slutten av våren og noen arter vil fortsette blomstrende gjennom sommeren. Når frosten kommer sent i høst, vil det wilt din flox. På denne tiden, bør du redusere din Phlox stammer til om lag 2 inches over bakken, ifølge EasyToGrowBulbs.com, å hjelpe dem å overleve gjennom vinteren.

Coneflowers

Coneflowers, kjent for sine lilla blomster, er en flerårig plante som kan overleve frost. Fordi de er avledet fra villblomster, de krever lite omsorg og kan gjøre det gjennom kalde forhold. I motsetning til Phlox, kutte tilbake coneflowers på slutten av blomstrende sesongen er ikke nødvendig. Mens gjøre så ikke vil skade anlegget, vil mange fugler spise frøene fra de døde coneflowers om vinteren, ifølge Yardener.com.