Planter & blomster som holde veps & bier unna

February 23

Planter & blomster som holde veps & bier unna

Bier er nødvendig å planter på grunn av deres pollinering plikter, mens veps er gunstig for en hage på pest insekter. Bier verken veps er repelled av de fleste blomster og planter av disse årsakene. Imidlertid å flere urt varianter og røde stauder holde bier og veps fra uønskede områder, for eksempel bassenger eller lekeområder for barn.

Marigold

Røde varianter av marigold er et alternativ for å holde bier bort. Marigolds er en vanlig sengetøy plante som blomstrer hele sommeren. Denne besk-luktende årlig vises i mange former, inkludert enkle daisy eller pom pom figurer på kort og buskete eller høye og willowy stammer. En hardfør plante, marigolds utføre i mange klima, selv om de krever hyppig vanning varme sommermånedene. Mulch hjelper marigolds holde på fuktigheten. Plante marigold senger som kantlinjer rundt bassenger som frastøter bier.

Malurt

Malurt er en av de få veps-frastøtende plantene. Plante det som en grense holder veps og andre uønskede insekter og dyr ut av hagen din. Absinthe, en grønn, Alkoholholdige drikke som er ulovlig i de fleste land, er laget av absinth-rik blader av malurt. Wormwood lang, fjærlett blader kan grenen ut eller danne en avrundet, shrublike utseende til 12 inches høy.

Geranium

Geranium er en fargerik flerårig. Se etter det i røde nyanser for best resultater i repelling bier. Olje brukes ofte som myggolje, enten alene eller som en ingrediens i en annen type døde. Sin blomst kronblad er enkeltrom eller dobbeltrom, og avrundet og uklar, og vokse på mørk-grønn, basale blader. Geranier vokser mellom 1 til 2-1/2 inches høy. De krever fuktig, godt drenering jord og full sol å blomstre. Plante dem i klynger rundt områder å avskrekke bier, som kiddie pool områder eller sandboxes.

Ekstra urt Repellents

Flere urter som fungerer som Insektjagende og kan hjelpe holde veps og bier fra gården inkluderer basilikum, mynte og pennyroyal. Basil har grønn, mellomstore, ovale blader kjører ned sin grønne stilkene, mens mint har mørkere grønn, lilla eller blå går i motsatt par ned stilkene. Mint også repels maur mens basilikum frastøter fluer og mygg. Pennyroyal funksjoner avrundet, buskete, lilla blomster og små ovale blader kjører ned brun stammer. Det forhindrer veps, chiggers, mygg, loppene og merker.