Planter & blomster av South Carolina våtmarker

June 20

Planter & blomster av South Carolina våtmarker

US Environmental Protection Agency beskriver våtmarker som landskap hvor vann er karakteristisk definerer hvilke typer jord og følgelig typer planter som vil finnes der. South Carolina har flere varianter av våtmarker. Planter og blomster i disse våtmarkene reflektere til lokale forhold. Hvis vannet er sesongbasert, vil planter måtte tilpasse seg varierende fuktighet nivåer.

Sweetbay

Den sweetbay treet er en eviggrønn magnolia-familien. Det er ofte funnet i sumpene i South Carolina. En myr er et våtmarksområde som woody planter er dominerende plante type. Ved forfall, sweetbay kan bli opp til 40 fot. Som andre våtmarksområde planter krever det høy fuktighet nivåer. Sweetbay blomster i sommer, produsere duftende hvite blomster. Prangende blomstrer gjøre det en attraktiv dekorativ treet også.

Smallspike falske brennesle

Smallspike falske nettle finnes i flodområde i Sør-Carolina. Flomslettene er nivået land ligger langs bekker. Smallspike falske nettle er en flerårig plante. Det er en liten plante som produserer delikat blomster. Som mange våtmarksområde planter er det svært tolerant av skyggen. Den foretrekker surt til litt surt jordsmonn. Den aktive veksten er våren, nå opp til 4 fot ved forfall.

Smal-leaf Cattail

Smal-leaf cattail er en av de unike brakkvann våtmarksområde plantene ofte funnet ved siden av salt myrer. Det er en flerårig plante, produsere uanselig grønne blomster i sen våren. Den tåler salt vann, er det intolerante av skyggen. Det finnes vanligvis i ytre kystsletter i Sør-Carolina.

Savannah Iris

Den savannah iris eller blått flagg-iris er en plante tolerante endre sesongmessige vannstand i enger. Sesongmessige regner opprette våt prærien, som hovedsakelig inneholder Starr og gress. Savannah iris finnes i bare en håndfull sørøstlige USA, med South Carolina er den nordligste plasseringen. Det foretrekker solen å delvis skygge. Det er en attraktiv blomst, med slående blå-lilla blomster som i slutten av våren. Den vokser til ca 3 fot høy, noe som gjør det til en fargerik standout hvor det er funnet.

Snakemouth Orchid

Snakemouth orkideer eller rose pogonia er en av flere orkidé arter knyttet myr våtmarkene i Sør-Carolina. Kanskje på grunn av sin delikat skjønnhet, denne blomsten er klassifisert som truet eller truet i flere land, blant annet Florida der det er en stat oppført truede arter. De rosa blomstene har en unik fringed underleppen å tiltrekke Humler, sin primære pollinator.

Carolina mygg bregne

Carolina mygg fern finnes i interdune dammer, en av de unike vannhabitater funnet i kystnære områder og barriere-øyene i Sør-Carolina. Disse dammene er permanent eller semi-permanente og skjemaet i depresjoner mellom sanddynene. Det er en årlig anlegget, med slående mørk grønn eller mørk rød løvverk. Det er en liten våtmarksområde plante, nå opptil 6 inches.