Planter å frastøte insekter i Florida

April 21

Planter å frastøte insekter i Florida

Hvis du liker sittende utenfor i Florida, har du jobbet med alle insekter summende rundt hodet ditt. Siden insekt kontroll lukter så ille, vil du sannsynligvis ikke spray den på du eller din pets. Stedet for å velge et alternativ som lukter ille for deg, kjøre insekter unna ved hjelp av noe som lukter ille dem. Planter er en naturlig måte å frastøte insekter siden insekter ikke liker lukten av frukt, grønnsaker eller blader av planten. Vokse disse anleggene rundt dekk eller uteplass og hele hagen din.

Rødbete

Denne rødbeter er ofte referert til som rød, tabell eller hagen bete. Det skaper røde røtter er spiselig, og du kan spise vegetabilske enten rå eller tilberedt. Bladene av rødbeter er også spiselig, og er vanligvis kokt. Rødbeter frastøter ulike insekter, spesielt når plantet i vegetabilske hager. Plante den kålrabi, salat, løk, tomater, basilikum, kål og bønner. Plant ikke med pole bønne og sennep. Denne planten vokser hele sommeren i Florida, og du kan høste det høsten.

Marigold

Marigolds er ettårige eller stauder avhengig av klima din. Det er en flerårig i Sør-Florida. Dette anlegget oppretter velduftende appelsin, rød og gul, carnation utseende blomster. Marigold er del av solsikke familien, og den vokser ca 1 fot høy. Det krever full sol og tiltrekker fugler, bier og sommerfugler. Den blomstrer fra midten av sommeren før tidlig i høst. Dette anlegget avskrekker insekter som nematoder, som er en type av mikroskopiske ormen.

Citronella

Citronella gresset er en tropisk gress som vokser i Sør-Florida. Denne grønne gresset vokser til ca 6 fot høy, og bladene vokse til ca 3 fot lang og 1 tommers bred. Dette anlegget krever full sol og ca 30 inches av vann per år. Citronella gresset vokser i potter, tillater du å legge den til en veranda, dekk eller innendørs. Dyrke den som en flerårig i US Department of Agriculture soner 10 til 12. Citronella olje er høstet fra dette anlegget, og denne oljen er brukt som en naturlig insektmiddel. Dette anlegget er spesielt effektivt avskrekke mygg.

Liten lur

Liten lur vokser i ulike soner, inkludert USDA soner 3 til 10. Du kan vokse dette anlegget som en flerårig i South Florida, og det krever full sol til delvis skygge. Fabrikken produserer duftende blå grå blader, og små, hvite blomster i klumper på slutten av stammen. Det tiltrekker fugler, sommerfugler og bier. Det krever bare en gjennomsnittlig mengde vann. Liten lur vokser til ca 4 fot høy, og det er spesielt effektivt repelling mygg.