Planter å frastøte feil fra min Aboveground basseng

June 13

Landskapsarbeid en aboveground basseng kan være både vakker og gunstig hvis du velger planter som avverge vemmelige insektene. Insekter og avslappende rundt bassenget går ikke sammen i en behagelig måte for de fleste av oss; sprøyting og bug repellents er tøff på miljøet og lommeboken. Innlemme planter i ditt landskapsarbeid som lar natur gjøre så mye av denne jobben for deg som mulig.

Allestedsnærværende mygg

Mosquito kan være mest ubehagelige insekt vi møter utendørs. Flere varianter av planter kolonimakten mygg; de er ikke bare effektiv, men dekorative også. Sitronmelisse, en urt, er spesielt effektivt mot mosquitoes. Tiltalende sitron duften og bushlike figuren vil gjøre et godt tillegg til landskapsarbeid. Lavendel er en annen stor-smelling alternativ som ser flott som et landskap anlegg. Citronella gress er et opplagt og attraktivt valg, som er catnip og rosmarin. Anlegget grupperinger av disse anleggene for en attraktiv og funksjonell hagen rundt bassenget.

Mektige Marigold og Mints

Gartnere vurdere marigolds en arbeidshest av en plante. Deres sterk duft holder mange skadedyr i sjakk, og fargerike blomstrer gjør en attraktiv kantlinje for noen landskapsarbeid seng. Marigolds' bitter duft avviser mygg, biller og flere typer ormer.

I mint familien, peppermynte og fjellet mint er gode valg som Insektjagende. Peppermynte frastøter fluer, maur og mygg. Fjellet mint frastøter flått. Å øke effektiviteten, knuse blader i hånden og spre duft gjennom luften.

Andre hjelpere

Reinfann, en attraktiv utseende plante, forhindrer biller og mygg. Reinfann blander godt med mynte i landskapsarbeid; sammen gjør de underverker for å holde maur bort. Hvitløk gressløk legge attraktive lilla blooms landskapsarbeid samt repelling bladlus, midd og mygg. Basilikum frastøter mygg og flyr mens lavendel frastøter ikke bare myggen men også loppene, møll og snegler.