Plantene med lilla & grønne blader

November 3

Plantene med lilla & grønne blader

Gården og hagesenter er vanligvis første severdighetene besøkende se og er kritiske elementer i curbside appell. En hevdvunne måte å gjøre din gårdsplass inviterer er gjennom pakker med farger som skape visuell interesse å din utendørs mellomrom. En pop av lilla kan utfylle grønne i hagen din. Plantene med lilla og grønne blader er overraskende vanlig.

Vandrende jøde

En rekke vanlige houseplant kalt vandrende jøde, Tradescantia zebrina (også kjent som Zebrina pendula eller Tradescantia pendula) er en ganske knapt plante. Bladene er lang og bred med striper av mørk lilla, lys og mørk grønn. Det er innfødt til tropene i Amerika og dermed foretrekker mye sollys å opprettholde den mørke lilla, men krever høy fuktighet eller mye vann. Det er lett å plante fordi det røtter i vann. plantene lag på hverandre, og trives. Det vokser raskt og godt med vanlig vanning og gjødsling.

Lilla Sage

Den tricolored Salvia officinalis går også navn felles eller kulinariske vismannen. Lilla sage som en favoritt urt i italiensk og fransk mat. Sterk aroma og smak er gitt av bladene, som er grønn med svak hvit og rosa eller lilla infusjoner. Dette woody urten vokser som en bush nå rundt 18 inches høy som topper våren og sommeren med lys lilla, piggete blomster. Den foretrekker direkte sollys med fuktig men godt drenering jord. Lilla sage tiltrekker sommerfugler fra spring gjennom fall.

Lilla fontenen bøk

Anlegget er kjent med vanlige navnene europeiske eller lilla i bøk vitenskapelige navnet fontenen bøk. Dette treet er løvfellende, som betyr det vil gi deg et utbrudd av lilla våren og lilla-grønne blader gjennom sommeren bare å miste sine blader kjempende gul til mørk oransje høsten. For å virkelig få disse lyse lilla bladene, trenger lilla fontenen bøk full Søn i USDA hardførhet sonene 4 til 7. Det gjør det bra i delvis skygge, fortsatt nå opp til 30 fot høy, men presenterer blekere blad farger hele året.