Plante mat til blomstrende Blooms

October 23

Plante mat til blomstrende Blooms

Plantemat er viktig for voksende blomster vellykket, spesielt når blomster er dyrket innendørs. Blomstrende planter nytte av næringsstoffer til stede i anlegget mat gjødsel. Mate planter er én måte å holde dem friske.

Plante mat

Plante mat kommer i en rekke stiler og inneholder forskjellige næringsstoffer basert på typen plante det er ment å mate. Tropiske planter og tempererte planter krever ulike mengder av essensielle næringsstoffer som nitrogen å vokse riktig, og bruker den riktige typen av plante mat holder plantene sunn.

Fordeler

Anlegget kosttilskudd jord med næringsstoffer den mangler ellers, og dermed oppmuntre blomstrende planter å produsere blomstrer. Bruke plante mat våren gir blomstrende planter energi og tillater dem å fortsette å vokse. Friske planter er også mindre sannsynlig å gi etter for skadedyr og sykdom.

Betraktninger

Bruke mye plante mat eller gjødsel kan føre til en opphoping av skadelige kjemikalier på blomsten som kan brenne eller tørke bladene og skade blomster. Gjelde bare den anbefalte mengden gjødsel å unngå skade blomster.