Plante i Wine fat

January 6

Plante i Wine fat

Wine fat legge til hagearbeid plass forgård og farge til en patio eller dekk. Størrelsen er tilstrekkelig for en dverg treet eller noen grønnsaker. Den rustikke utseendet på tre utfyller en uformell bakgård. Fat er tilgjengelig på oppussing butikker og plante barnehager.

Kultur

Sant vin fat har ikke hull i dem unntatt ett hull som vanligvis holdes plugget mens vin er modning. At hullet er koblet til siphon av noen av vin og teste det mens det er aldring. En vin fat solgt hjemme forbedring butikker vanligvis har drenering hull. Hvis ikke, blir fat vanntett hvis fuktet med vann. Overskytende vann vil ikke tappe og nødvendig oksygenet plante røtter krever blir kuttet av. Plasser fatet i sin permanente hjem før fylle. Når fylt med jord og planter vil det være for tung til å flytte. Vurdere å sette fat opp av bakken med murstein slik at luften kan sirkulere under den og vannet renne lett.

Grønnsaker

Grønnsaker foretrekker rik, loamy, godt drenert jord. Hvis du fyller et vin fat med potting jord, kompost og langsom-utgivelsen gjødsel, er det akkurat hva du har. Doug Hall, forfatter av "Trinn det opp," råder avstand grønnsaker nærmere enn du ville i hagen fordi det er ikke nødvendig å gå mellom radene harvest eller luke. Ugress holdes til et minimum fordi potting jord ikke er forurenset med ugressfrø. Plant en staket cherrytomat, grønn pepper, jalapeno pepper, koriander og scallions for et salsa - tema vin fat. En tidlig vår salat beholder hage inkluderer sukkererter trent på et espalier, blad salat, persille og spinat.

Kutte hage

En vin fat er dyp nok til røttene av blomster. Hvis du ikke vil bruke en del av landskapet for en cutting hage, kan du bruke en vin fat. Plante blomster med lang solid stammer til kutting, som snapdragons, zinnias, Ridderspore og dverg solsikker. Roser kan vokse i wine fat også. Hvis du bor i et område med kalde vintre, rosene vil måtte bli transplanted til hagen før den første frosten høsten eller røtter er ansvarlig å fryse i vin fat der de er mer utsatt.

Advarsel

Hvis du vurderer planting vin fat som en vann hage, kan du bruke en liner laget spesielt for dette formålet. Tre absorberer kjemikalier og slipper kjemikalier tilbake i vannet. Fisk og vann planter er utsatt for de kjemikaliene siden de bor i en vann-miljø.