Plantation Shutters installasjon

December 23

Gå bort fra normal blinder eller nyanser og installere plantation shutters i stedet. Plantation shutters er hengslet skodder installert på innsiden av vinduet. De åpner og lukker blokk sollys kommer gjennom vinduet. De er enkle å installere og kommer i en rekke størrelser for å passe din vindu. Før du bestiller plantasjen besluttet skodder, hvilken farge vil se best i ditt hjem. De fleste produsenter tilbyr valg av hvite, natur, mørk flekk eller lyse flekken.

Instruksjoner

•Measure vinduet åpning. Dele målingen i halvparten å finne sentrum. Legg et stykke malerens tape i vinduskarmen og merke midt på båndet.

•Lay skoddene opp ned på gulvet slik hengslene vises. Lå en hengende stripe ved hver lukkeren. Løft hengsel pinnen ut av den hengende strip hengsler. Line opp hengende stripens hengsler med den shutter hengsler og gjeninnsette hengsel pinnen. Gjenta dette trinnet med andre hengselet på at utløserknappen og deretter med to hengslene på andre utløseren.

•Hold venstre lukkeren til vinduet. Linje opp til høyre med sentrumsmerket. Plass en Nikkelverk under høyre hjørne for å holde lukkeren på riktig nivå. Plass et nivå på utløseren kant å se om det er rett opp og ned. Hvis det er deaktivert, kan du bruke tre shims til nivå det. Plassere tre mellomlegg bak skruehullene i hengende stripen.

•Sikker venstre lukkeren til veggen eller vinduet molding ved å plassere en medfølgende skrue gjennom hvert av hullene i hengende stripen. Hvis du sikrer lukkeren gjennom veggen, kontroller at skruene går gjennom en tre stud. Gips er ikke solid nok til å støtte plantasjen lukkeren.

•Gjenta trinn 2 til 4 for å henge rett lukkeren på samme måte som du bare hang venstre lukkeren. Skyv den medfølgende skrue dekker over hver skrue. Tapp dekker på plass lett, med en hammer.

•Åpne venstre lukkeren. Fest to halvdelene av magnetiske fangst og plassere dem like til venstre av i vinduskarmen center. Sikre fangsten på plass med skruene. Lukke lukkeren så baksiden av magnetiske fangsten etterlater en liten bulk på lukkerens tilbake. Åpne skodde og separat magnetiske fangsten. Sikre fangsten til lukkerens tilbake, over bulker. Gjenta dette trinnet med høyre lukkeren.

•Lukk både plantation shutters. Sjekk gapet rundt skoddene og mellom skoddene. Justere lukkerens avsluttende spenning, bruker skruene på lukkerens indre kantene. Bruk en stjernetrekker slå skruer, justere spenningen.

•Score tre mellomlegg, med verktøyet kniv, tømme kant på utløseren. Bøy mellomlaget frem og tilbake for å bryte den langs scoret. Hvis du ikke trenger å bruke tre shims, hoppe over dette trinnet.

Tips og advarsler

  • Noen plantation shutters kommer med to lukker paneler på hver side. I dette tilfellet koble to lukkeren panelene hengsler og sette en hengsel pinne før du holder skoddene til vinduet.
  • Den lille linjen som brukes til å åpne og lukke skoddene lamellene ansikter i rommet når lukkeren er riktig installert.