Plant Care for rød Bananas

July 28

Plant Care for rød Bananas

Rød bananer er et stadig mer populært alternativ til den mer kjente gule Cavendish bananer vanligvis finnes i supermarkeder. Rød banan er svært like i smak og tekstur, selv om det er merkbart søtere og kjødet har en lyserød nyanse sammenlignet med en Cavendish. Som disse er vanskelig å finne i butikkene, er imidlertid et utmerket alternativ for gartnere å vokse disse planter selv.

Planting røde bananer

En rød bananplanten bør bli sådd i et område som vil være litt skyggelagt og ha god drenering av jord, fortrinnsvis en sur jord, som de er svært intolerante av flom. Rød banan planter gjør tregere fremgang mot modning, produsere moden frukt opp til 18 måneder etter planting. Denne prosessen kan være litt sped opp ved å plante fra borekaks i stedet for frø. Rød banan planter bør være vannet etter planting, og må ofte vannet---1 til 1,5 tommer per uke---for å produsere en kvalitet høst.

Plant Care for rød bananer: utendørs

Når utendørs bo på en temperatur gjennomsnittlig mellom 60 til 90 grader Fahrenheit året rundt, har ideelle forhold for voksende røde bananer utendørs. Hvis du bor i et forblåst område, prøv å plante i et område som vil gi en delvis frontrute for voksende anlegget, som ved veggen av hjemmet, som banan planter ikke er vinden tolerant. Når utendørs, røde bananer plasseres minst 8 til 12 fot fra hverandre. Gjødsle ofte en gang hver 2-3 måneder, i områder med dårlig jordsmonn.

Plant Care for rød bananer: innendørs

Hvis det lokale klimaet ikke dekker røde banan planter, har du muligheten til å vokse dem innendørs. Oppbevar dem i en del av huset som er varmt og fra utkast. Du kan sette dem utendørs i sommermånedene, hvis temperaturen er et minimum på 60 grader Fahrenheit. Hvis det ikke er mulig å holde dem i direkte sollys for mesteparten av dagen, se å skaffe en sterk lyskilde laget for dette formålet. Husk at det finnes mange dverg som trenger ikke så stor av en pott, og blir lettere å transportere.

Sykdommer og skadedyr av røde banan

En fordel med økende røde bananer i en hjem hage er at de er svært motstandsdyktig mot sykdom. Den vanligste sykdommen av den røde bananplanten er Panama sykdom, som kan benyttes ved å holde pH i jordsmonnet blir for lavt. Hvis hjemmet gartnerens jord allerede har en tung infeksjon i Panama sykdom, men kan det beste løpet av handlingen være å plante innendørs i potter av kommersielle jord. For nematoder, weevils og sigatoka sykdom er den beste metoden for forebygging å kjøpe planting aksjer som er garantert fri for infeksjon, vanligvis produsert av meristem vev kultur, noe som vil redusere bekymre involvert med anlegget omsorg for rød bananer.