Plant Care for en Peperomia

August 27

Peperomia tilhører pepper familien, og er en stor slekt av mer enn 1000 løvverk stauder innfødt til regnskogen og tropene av Sør-Amerika, Sør-Afrika og Karibia. Peperomia planter, vanligvis behandles som dekorative houseplants fordi de trives på minimal omsorg og tolerere innendørs forhold. Selv om planter variere i utseende, de fleste er kompakt eller dverg varianter som ikke vokser høyere enn 1 fot i høyden. Mens noen planter har oppreist tykk stammer, har andre delikate, etterfølgende stammer egnet for hengende kurver.

Instruksjoner

•Plant peperomia plante i en dekorativ pott eller hengende kurven fylt med godt drenering, kvalitet jord og kompost. Hvis bruker kommersielle potting jord, endre det organisk materiale før planting. Plasser beholderen i en flekk utsatt for indirekte men lys for mesteparten av dagen og unngå direkte sollys som forårsaker blad brenne. Av spraglete varianter toner i dårlig lys.

•Plasser beholder peperomia i et område hvor dagtid temperaturen er fortsatt over 50 grader Fahrenheit og natt temperatur Kontovedlikehold mellom 60 og 65 grader Fahrenheit. Sette beholderen utendørs i en godt skyggefullt sted i sommermånedene, forutsatt at du vann jord ofte. Flytte planter innendørs når vintertemperaturer begynner å falle under 50 grader Fahrenheit å hindre skade.

•Et jord når overflaten av jord føles tørr. Følsom for vanning, peperomia trives i jord som er for fuktig verken for tørr. Mens overdrevet våt jord forårsake rot og stamme råte, forårsake altfor tørr jord plantene å miste løvverk. Nyt jord grundig hver gang du vann den.

•Feed peperomia plante en 3-1-2 flytende gjødsel hver uke i vekstsesongen å sikre en sakte økning i fruktbarhet i kort produksjonen løpet av anlegget.

•Kontroller anlegget for symptomer hevet som svart eller brun flekker på undersiden av bladene (Cercospora leaf spot), hvit eller svart ringer på sår på undersiden av bladene (Myrothecium leaf flekker) og råte jord på linje med svart vev som strekker seg til bladene og røttene (Phythium sykdommer). Klipp av syke eller skadet deler av anlegget eller behandle med en registrert soppdreper. Plukke av snegler og snegler fra anlegget med pinsett eller hansker hånd for å hindre skade.

Tips og advarsler

  • Repot peperomia anlegget til en større beholder alle tre til fire år tidlig på våren. Fylle nye beholderen som er bare litt større enn den forrige med like mye potting jord og organiske kompost før planting. Bruk en beholder med avrenningshull.